• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovima novac "klizi" iz ruku, Strelčevi - zaljubite se

E. O.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop, zodijak,astrologija, cveće, devojka, nasmejana devojka Foto: Shutterstock/Maria Markevich

Nedelja puna dinamike za horoskopske znake.Venera je u vatrenom znaku Lava. Bićemo koketni, kreativni i spremni za zabavu. Dodatnu eneegiju daju poslednja dva dana u nedelji. Pun Mesec i Mars koji prelaze u znak Blizanaca doneće dinamičnije dane.

Ovan

Posao: Možete da se opustite od druge polovine nedelje. Do tada blagi oprez kada su finasije i potrošnja u pitanju.

Ljubav: Na ovom segmentu dosta lepih dešavanja. Mnogi će se zaljubiti ako nisu i planirati proširenje porodice.

Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem.

Bik

Posao: Na ovom segmentu u prvoj polovini nedelje blagi oprez, jer je moguća povećana potrošnja novca. U drugoj polovini nedelje možete da se opustite. Biće para ali vam predstoje nenadana ulaganja.

Ljubav: Na emotivnom polju bez bitnih dešavanja. Avanture ali i prolazna razočaranja kod nekih su moguća. Zauzeti bez bitnih promena u odnosu. U prvoj polovini nedelje moguće manje nesuglasice.

Zdravlje: Blagi oprez na moguće aritmije i alergije.

Blizanci

Posao: Odlična nedelja da razmišljate o promenama. Svi koji se bave komunikativnim poslovima ili poslom koji je vezan za putovanja imaće uspeha. Od kraja nedelje situacija kreće uzlaznom putanjom.

Ljubav: Definitivno lep period za ljubav.  Nova poznastva ili ulazak u vezu su mogući. Zauzeti dobra komunikacija i planiranje odmora ili kraćeg puta.

Zdravlje: Povremeni pad energije.

Kosa Foto: Shutterstock

Rak

Posao: Evo segmenta života u kome možete očekivati dosta povoljnosti.Kod nekih su moguće promene nabolje. Svakako vaš trud i rad će se isplatiti. Možete da se opustite.

Ljubav: I na ovom segmentu lepa dešavanja. Zauzeti će uživati u društvu voljene osobe. Slobodni više druženja i lepih trenutaka.

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez na infekcije.

Lav

Posao:Odličan period od kraja nedelje. Sačekajte još malo i dolazi vaše vreme. Zadovoljstvo neće izostati.

Ljubav: Period povoljan da zablistate punim sjajem usledice od kraja nedelje, ali i tokom sledeće. Bitna dešavanja su pred vama. Blistaćete i iskoristite to. Zauzeti otežana komunikacija do polovine nedelje.

Zdravlje:Blagi oprez na hronične tegobe i krvni pritisak.

Devica

Posao: Odličan period da završite započeto i uživate u plodovima vašeg rada.Imate energije. Ove nedelje obavite bitne dogovore.

Ljubav: Slobodnima mogućnost ulaska u avanture. Bićete šarmantni i tajnoviti. Zauzeti radite na odnosu. Ako i bude nesuglasica rešite to na vreme.

Zdravlje: Manje nervoze i promene raspoloženja. Radite stvari koje vam prijaju.

Vaga

Posao: Vreme je da uskoro ostvarite vaše snove i ambicije. Otvorice vam se putevi i bićete na visini zadatka.Finansije dobre. Svi ortački poslovi kao i pomoć prijatelja biće vam od koristi.

Ljubav: Nova poznastva su moguca. Neko vam može pokrenuti emocije.Uživajte u ljubavi i ostvarenju ciljeva. Zauzeti od kraja nedelje veliki planovi i zadovoljstva.

Zdravlje: Blagi oprez od hroničnih tegoba i problema sa hormonima kod nekih.

Škorpija

Posao: Uspešna nedelja u kojoj završavate dosta toga. Mnogi će razmišljati o promenama vezanim za ovo polje. Finansije dobre.

Ljubav: Nije period za početak nove ozbiljne veze, što ne znači da vam neko vezan za vašu karijeru ili posao ne može privući pažnju. Zauzeti divni trenuci, planiranje potomstva.

Zdravlje: Bez većih tegoba. Mogući si hronični zdravstveni problemi.

Strelac

Posao: Uspešni pregovori i razmišljanja o budućnosti. Kod nekih dodatne edukacije kroz vreme koje ćete sa zadovoljstvom prihvatiti. Ostali mogu da se opuste. Saradnja sa inostranstvom ili rad u inostranoj firmi vam mogu biti okidač za srećne okolnosti. Svakako finansije dobre.

Ljubav: Divna nedelja za ljubav. Uživajte, zaljubite se, planirajte lepo putovanje i možda vas neko čeka baš na tom putu. Zauzeti lepi trenuci.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

slikanje, fotkanje, plaža, more, leto, devojka, horoskop Foto: Shutterstock/oatawa

Jarac

Posao: Mogućnost iznenadnog priliva novca od strane vama bliske osobe. Na poslu su moguće manje nesuglasice ali vi izlazite kao pobednik. Kod nekih povećan obim posla, ali novca će biti.

Ljubav: Pojačane strasti i Ulazak u avanture, ali su moguća prolazna nezadovoljstva u postojećem odnosu.

Zdravlje: Mogući problemi sa koštanim sistemom i bolom u mišićima.

Vodolija

Posao: Kreće period koji će biti dosta povoljan za znak i podznak u kome ste rodjeni. Podržani ste na ovom segmentu. Moguće su promene posla ili možete uvesti neke novine. Opustite se.Bićete nagradjeni za vaš trud i rad.

Ljubav: Ako niste u vezi u narednom periodu postoji mogućnost da vam neko privuče pažnju. I ako venera pravi opoziciju na vaš znak može se pojaviti neko jako bitan od kraja nedelje i tokom sledeće. Zauzeti planirajte lepo vreme sa voljenom osobom.

Zdravlje: Oscilacije kada je pritisak u pitanju i mogući problemi sa radom hormona.

Ribe

Posao: Kada je ovaj segment u pitanju možete da se opustite. Kraći putevi ili odmor će vam prijati. Ostali bićete zadovoljni tokom dešavsnja.

Ljubav: Nije najbolji period za ulazak u ozbiljne emotivne veze. To ne znači da vam neko neće zagolicati mastu. Zauzeti bolja komunikacija u samom domu.

Zdravlje: Dobro. Ako imate hroničnih tegoba budite oprezniji i pratite terapiju.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop