• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUL: Bik je svestan grešaka, Jarac intenzivno razmišlja o jednoj osobi

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
baloni, astrologija Foto: Unsplash/Sagar Patil

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Neke napete momente u poslovnom segmentu ste ostavili iza sebe, ali je količina obaveza i dalje prilično velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Odnos sa voljenom osobom je danas podsticajan i može vam doneti izuzetne momente.

BIK

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspevate da se uskladite sa saradnicima. Možda nećete biti baš u potpunosti zadovoljni rezultatima. Svesni ste da ste napravili neke greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom i trudićete se da to ispravite.

BLIZANCI

Odradite ono na šta ste se obavezali, svesni ste da debelo kasnite sa obavezama i da je vreme da prionete na posao. Mogućnost otvaranja novog poslovnog kontakta ili predloga. Prijaće vam susret sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

zodijak, priroda, astrologija, kugla Foto: Pixabay

RAK

Maksimalno ste posvećeni obavezama, iako ne osećate dovoljan elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera. U emotivnim relacijama pokažite više razumevanja prema voljenoj osobi.

LAV

Niste sigurni kako bi trebalo da postupite u jednoj poslovnoj situaciji. Savetuje vam se da ne žurite i da dodatno razmislite. U emotivnim relacijama ovo može biti ispunjen dan. Mogućnosti novih poznanstava su takođe pred vama.

DEVICA

Danas su vam nametnute dosta velike obaveze i odgovornosti i na poslovnom i na porodičnom planu. Pitanje je koliko ćete imati vremena, strpljenja i volje da funkcionišete odjednom na više strana. Mogućnost za novo poznanstvo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop