• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pun mesec u Jarcu: Ovan treba da se fokusira na karijeru, Vaga može raditi više stvari odjednom

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta sve može ovo dešavanje da donese svakom od znakova

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Novo astrološke dešavanje nam stiže ovog vikenda. Naime, u nedelju 21. jula nas čeka pun mesec u znaku Jarca, odnosno faza kada je ovaj satelit najsjajniji.

Efekti ovog punog meseca su brojni, a najviše se odnosi na naš san i libido, pa je jako važno da znate da ćemo podsvesno da se pripremamo da iskusimo moćni uticaj koji pun mesec ima na naš svakodnevni život.

Pošto se Sunce nalazi u znaku Raka, a Mesec mu je na suprotnoj strani (pomenuti Jarac), dolazi do opozicije što izaziva intenzivne emocije koje su potisnute i neizražene. Međutim, potrebno je da ih oslušnemo i da na vreme razmislite racionalno, mirno i objektivno. Ujedno, ovo je dobar period za donošenje dobih odluka.

Šta pun mesec znači za svaki horoskopski znak?

Ovan

Prestanite da sanjate o tome da postane zvezda nekog televizijskog šou programa, piše "My astro fame". Fokusirajte na ono što zaista želite od svoje karijere, ali i u društvenom životu. Vreme je da konačno preuzmete inicijativu.

Bik

Zaronite u oblasti koje vam se dopadaju, jer ko zna, možda ćete doći do nekih rešenja o kojima niste razmišljali. Sjajno je vreme da se prepustite svojim hobijima ili da naučite nešto novo. Prirodno ste radnoznali i zajedno sa odlučnošću mogu da poboljšaju vaš profesionalni život.

Blizanci

Vreme je da sagledate svoju finansijsku situaciju i svedete račune. Ono što je sigurno jeste da ne treba da brinete jer ćete sve rešiti. Pun mesec će vam doneti jasnoću u tome u kojoj oblasti možete da profitirate ali i da uštedite i uložite. Razmislite o savetu finansijskog stručnjaka.

leto, devojka, haljina, zodijak, horoskop Foto: Pixabay

Rak

Ukoliko imate problem sa kolegama, zatražite sastanak kako biste to rešili na pravi način. Samo je pitanje vremena kada ćete rešiti zabunu koja se javila. Intuitivna priroda vam je pojačana što vam pomaže da bolje razumete motive i osećanja drugih. Sarađujte efikasnije.

Lav

Uronite u haos svog uma i sredite stvari tako što ćete rešiti nivo svoje energije i dovesti u prvi plan ono što vam je bitno. Takođe, u ovom periodu ćete dati prioritet svom mentalnom zdravlju i blagostanju. Razmislite o tome da se bavite praksama svesnosti i kreativnim aktivnostima.

Devica

Ovaj pun mesec vam govori da treba da se opustite. Na poslu imate pomagače kako biste brže završili posao, dajte im šansu da vam pomognu. Potrebno je da verujete kolegama. Vaša pažnja je usmerena na detalje i organizacione veštine i sve će to ići kako ste zamislili.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop