• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUL: Blizanci promenjivog raspoloženja, Škorpije se danas teško uklapaju sa drugima

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
leto horoskop devojka zodijak Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Vrlo aktivno polje komunikacije, dogovora. Stoji vam mogućnost iznenadne prilike, ali i velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku. Danas ste skloni da više pažnje posvetite prijateljima nego emotivnom partneru.

BIK

Očekujte mogućnost da na lakši način zatvorite finansijske obaveze. Velike aktivnosti i mnogo kontakata i razgovora u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Emotivno – u potpunosti ste okrenuti ka voljenoj osobi.

BLIZANCI

Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna. Neke stvari ne vidite jasno i to vas jako nervira. Kod nekih od vas se može javiti sumnja u partnerovu vernost i iskrenost.

Kosa Foto: Shutterstock

RAK

Povremeni padovi raspoloženja donose vam da budete nesigurni. Čas stvari vidite optimistično, čas počinjete da sumnjate u sebe ili svoje stavove. Pokušajte da se opustite. Emotivno – jaki kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža.

LAV

Imate podršku od strane nekih ljudi koji su dosta poslovno stabilni. Tokom ovog dana ćete biti aktivni, pa će vas nervirati sporost od strane kolega ili poslovnih saradnika. U emotivnom segmentu – ne možete povremeno da sakrijete svoje nezadovoljstvo.

DEVICA

Tokom ovog dana možete osećati nemir i žuriti da što pre završite sa svojim obavezama. Smatrate da neki saradnik nije u potpunosti iskren ili otvoren prema vama. U emotivnom segmentu – maštanje, razmišljanje o nekom ko nije blizu vas.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop