• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova tri horoskopska znaka nikada neće priznati preljubu, čak i kad ih "uhvatite" na delu

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nekima je skrivanje tajni u prirodi

  • 0
Spijuniranje, ljubav, nepovrenje Foto: Shutterstock

Kada razmišljate o tome koji horoskopski znaci će vas najverovatnije prevariti, velike su šanse da imate jedan ili dva koja vam odmah padaju napamet. Ali neki horoskopski znaci imaju veću verovatnoću da će čak ići korak dalje da bi osigurali da ih ne uhvatite.

Da biste razumeli zašto neki znakovi varaju više od drugih, važno je znati osnove svakog znaka. U Zodijaku postoje tri „glavna modaliteta“ ili načina na koji se karakteristike horoskopskog znaka doživljavaju, izražavaju ili pristupaju.

Kardinalni znaci (Ovan, Rak, Vaga i Jarac) obično vole da preuzimaju inicijativu. Fiksni znaci (Bik, Lav, Škorpija i Vodolija) vole da zadrže status kvo, a promenljivi znakovi (Blizanci, Devica, Strelac i Ribe) imaju tendenciju da budu veoma prilagodljivi.

Pa, ko će najverovatnije pokušati da vas ubedi da verujete njima a ne sopstvenim očima?

1. Ovan

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Vatrenim Ovnom vlada Mars, planeta akcije, agresije i seksualnosti. Ovo je znak koji ima izuzetno jak libido, a takođe ima tendenciju da mu sve brzo dosadi.

Ovnovi se brzo zaljubljuju, ali isto se tako brzo i odljubljuju. Ako im se njihov partner više ne čini uzbudljivim, možda će biti u iskušenju da istraže druge mogućnosti. Ovan će najverovatnije izgubiti interesovanje za bilo koji horoskopski znak koji ne može da prati njihov brz tempo.

Međutim, vredi napomenuti da je Ovan jedan od znakova koji će najverovatnije prevariti bez razmišljanja, jer oni deluju ne razmišljajući o posledicama.

Ovnovi će dati sve od sebe da sakriju aferu, međutim, možda će im to biti teško. U početku, oni to mogu posmatrati kao uzbudljiv izazov. Međutim, njihova impulsivnost može prouzrokovati greške.

2. Blizanci

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Blizanci su promenljiv znak, otvoren ka svojim željama. Blizanci imaju neprestanu potrebu za stimulacijom i lako im dosadi veza.

Potrebna im je raznolikost, sloboda i fleksibilnost u životu da bi bili srećni. Oni su društveni leptiri Zodijaka, tako da druženje ili ćaskanje sa ljudima koje susreću tokom dana ispunjava njihovu želju za komunikacijom i druženjem.

Budući da su tvorci reči, obično imaju mnogo labaviju definiciju šta znači biti lojalan.

Kada je u pitanju vrsta varanja koju rade, budući da su intelektualni vazdušni znaci, Blizanci su tipovi koji varaju preko poruka ili društvenih medija. Samo tajni flert na mreži može biti uzbudljiv za njih.

3. Škorpija

Škorpija, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Škorpija je jedan od najvernijih oznakova, međutim - ako varaju, verovatno će to sakriti. To je zato što je čuvanje tajni u prirodi Škorpije.

Škorpijom vlada Pluton, planeta onoga što je tajanstveno i skriveno. Dakle, kada je u pitanju skrivanje afere, Škorpije bi mogle biti najveštije u tome, prenosi "Bustle".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop