• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Merkur ulazi u Devicu: Period u kome će jedan znak zablistati, a kod svih će se aktivirati komunikacija

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovaj tranzit će trajati od 25. jula do 15. avgusta

  • 0
devojka, horoskop Foto: Pixabay/NickyPe

Planeta Merkur, poznata i kao planeta komunikacije, 25. jula ulazi u znak Device, inače horoskopski znak kojim on i vlada, i biće u njemu do 15. avgusta, kada kreće svoj retrogradni hod.

Šta to znači?

Nemilosrdna samokritika konačno dobija konstruktivan i pozitivan izlaz, rešenja su tu. Kolektivno će se desiti uzdah olakšanja jer se ta kritička energija konačno može pozitivno usmeriti, piše "Astrology". Iako je period boravka Merkura u Devici kratak, on može doneti ogroman napredak u pronalaženju praktičnih rešenja i stvaranje promena.

Pažnja će biti usmerena na efikasnost, detalje i racionalizaciju. Lakše će se dolaziti do rešenja, postojaće prefinjenost ideja i testiranja.

Šta Merkur u Devici znači za vaš znak Zodijaka?

Ovan

Trebalo bi da bolje upravljate svojim vremenom! Ovaj period je savršen za poboljšanje vaše lične organizacije kao i stvaranje dodatnog vremena u vašim rasporedima. Koristićete aplikacije i bićete okrenuti tehnologiji kako biste pojednostavili neke stvari.

Bik

Vaša kreativnost sada dolazi do izražaja. Dobro je vreme za spajanje detalja i kreativnosti, pa dok razmišljate možete napraviti i neke složene crteže koji takođe mogu otkriti simboliku. Razmislite o tome šta proizvodite.

Blizanci

Vreme je da se otarasite starih navika. Samo zato što ste nešto radili nešto na svoj način, ne znači da je to i jedini način. Ne bi bilo loše da nešto probate i iz drugog ugla da rešavate i obavljate i verujte da ćete doživeti proboj. Naravno, budite pažljivi jer je Merkur vaša planeta, pa je uticaj jači.

Rak

Vodite računa o tome kako kaže i šta kažete drugoj strani. Ako se budete često sukobljavali sa ostalima, nećete dobtii podršku. Prilagodite svoj ton i komunikaciju u odnosu sa drugima. Stavite se u nečiju kožu i vidite sebe onako kako vas oni vide. Tako ćete rešiti prepreke.

leto horoskop devojka zodijak Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Lav

Racionalizujte svoje navike potrošnje i smanjite emocionalnu kupovinu. Dobar je period da sagledate svoje finansije i da probate da nađete drugo rešenje. Vaš zdrav razum je odlično mesto za početak kako da smanjite troškove i povećate prihod.

Devica

Ovo je dobar period za vas jer je Merkur u vašem znaku. Vaše komunikacijske sposobnosti će biti izvanredne ovih dana, zato pišite članke, eseje, CV za posao. Bićete sigurniji u pokazivanju svoje inteligencije tokom ovog tranzita. Zablistajte.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop