• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Retrogradni Merkur kvari planove: Ne potpisujte ugovore, preispitajte rutine i odnose

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Planeta komunikacije će do kraja avgusta biti u retrogradnom hodu

  • 0
planeta, Merkur, kosmos, vasiona, svemir Foto: Shutterstock

Merkur, koja se još naziva i planeta komunikacije, 5. avgusta krenuće retrogradnim hodom u znaku Lava, pa se sve do 28. avgusta mogu očekivati razni problemi. Ove godine će ova planeta čak četiri puta ići retrogradnim hodom.

Kada govorimo o ovom koji nam sledi, možemo očekivati probleme sa automobilima, u komunikaciji oko reda vožnje vozova i slično, piše "My astrofame".

Ovo je planeta koja se najbrže kreće i simbolizuje intelekt, razum i komunikaciju i kada je metaforički izmakne kontroli - ostavlja nam posledice. Daće nam lažne refleksije o našoj suštini, kreativnom potencijalu, kultivaciji naših hobija pa čak i o materinstvu kod žena.

Nekoliko horoskopskih znakova će biti pogođeni više nego ostali, poput Blizanaca i Devica, kojim baš vlada Merkur. Ova dva znaka će doživeti pojačane izazove u komunikaciji i introspekciji što će ih navesti da preispitaju svoje odnose i svakodnevne rutine.

5 stvari koje će biti aktuelno tokom ovog perioda:

  • Osećaćemo se manje proaktivno
  • Doživljavaćemo neočekivane zastoje
  • Javlja se sumnja u sve
  • Osećaćete se izgubljeno
  • Izolovaćete se

Savet je da uvek imate rezervni plan, da budete fleksibilni, pažljivi, izdvojte vreme za razmišljanje. S druge strane, ne budite negativni, ne uskačite u neproverene akcije i izbegavajte potpisivanje ugovora.

Šta retrogradni Merkur znači za svaki znak?

Ovan

Mogu da očekuju neočekivan razvoj u svom ličnom životu. Ovo je vreme kada će moći da očekuju razne udobnosti ali i zadovoljstva. Zdravlje će biti dobro i odnosi su harmonični.

Bik

Vama će se popraviti porodični odnosi. Ako tražite novi posao, obratite pažnju na nove prilike. Znajte da će vam se finansije poboljšati.

Blizanci

Vama baš u prilog ide ova retrogradnost. Izgledi za karijeru su dobri, a moguć je i odlazak u inostranstvo. Imaćete proftabilne poslove.

leto horoskop devojka zodijak Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Rak

Usled nekog putovanja, možete imati i veće troškove nego što moža i očekujete. Onaj ko ima porodičnu firmu, moraže više vremena da se posveti poslu. Moguć je stres.

Lav

Vama baš pogoduje retro Merkur jer će ovo biti vreme gde ćete zadovoljiti svoje potrebe i dobiti dobre poslovne ponude. Dobar je i finansijski period.

Devica

Moguće je više iznenadnih troškova nego što mogu da podnesu. Ako ste u dugoj vezi ili braku, mogući su problemi ili sukobi. Savet je da zadržite pozitivan stav i optimizam.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop