• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL: Rakovi primaju bitnu informaciju, Vodolije očekuje tajni susret

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
leto horoskop devojka zodijak Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Jedna osoba danas pokušava da vas pridobije za svoje planove. Mislim da je vredno da je saslušate i da razmislite o njenim predlozima. Postupci nekog od članova porodice vam izazivaju nervozu. Nemojte unositi bespotrebno svađu.

BIK

Dobijate informacije koje su povoljne, ali još niste sigurni koliko smete da se radujete unapred. Sa nestrpljenjem ćete čekati potvrdu. Sa dve osobe ćete imati flertovanje ili vrlo zanimljivu i podsticajnu komunikaciju. Raspoloženi ste.

BLIZANCI

Biće vam potrebno da vam neki ljudi izađu u susret – danas ne možete samostalno završiti sve obaveze koje imate. Možete trpeti i pritisak od strane saradnika ili šefova. Partner je u jako dobrom raspoloženju i trudiće se maksimalno da vas odobrovolji.

Leto horoskop devojka zodijak Foto: Pexels / Hassan OUAJBIR

RAK

Svesni ste da su vam promene na domak ruku i danas ćete ubrzati tempo u poslovnom segmentu. U drugom delu dana očekujte informacije ili papire koji su vam bitni. Vrlo značajan susret – moguće i sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV

Danas ćete u poslovnom segmentu biti suočeni sa odlaganjima zbog kojih se možete uznemiriti ili iznervirati. Nemojte dizati tenziju – ništa od onoga što želite vam se neće izmaknuti iz ruku, samo ćete morati da budete strpljivi. Emotivno – odlična situacija.

DEVICA

U poslovnom segmentu će se danas sve odvijati više ili manje korektno. U suštini – na posao i nećete misliti nešto naročito – više su vas okupirala emotivna dešavanja. Neke stvari su se u prethodnim danima izdogađale koje su vas prodrmale.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop