• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Najveći strah sa kojim svaki horoskopski znak mora da se suoči u vezi

M. M.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Svaka veza ima uspone i padove, ali ne nosi se svako s problemima na isti način

  • 0
Strah Foto: Shutterstock

Astrologija može da vam pruži uvid u neke duboke strahove koje možda gajite, a koje biste mogli onda da stavite pod "kontrolu". Odnosi i veze znaju da budu teški, posebno kada postoje određeni strahovi koji muče jednog ili oba partnera. I mada su velika pitanjima poput toga da li partneri dele iste vrednosti i kako će da podižu zajedničku decu validna i opravdana, neke sitnije vrste strahova mogu da nanesu više štete vezi nego ovi krupni.

Ovo su najveći strahovi sa kojim se svaki horoskopski znak suoča u svojoj vezi, prema pisanju "Your Tango".

Ovan

Ovan ne voli da troši previše vremena na jednu stvar, već preferira da završi jedan zadatak pre nego što započne drugi. Takođe Ovnovi se plaše da će ih partner vezati, a ujedno mrzi ideju da nije slobodan da radi šta hoće, bilo da se radi o putovanju, korišćenju novih prilika ili nemoranju da brine o tome da li partner ne odobrava njegov izbor. Čim se oseća zauzdano u vezi, Ovan zna da je gotovo.

Bik

Bik više voli da stvari idu polako, posebno u novim vezama. Nažalost, njihov tempo ponekad zabunu u vezi, i mesto gde se nalazi partner, a gde Bik. Jer, iako bi Bik još uvek mogao da bude u fazi „prilagođavanja jedno drugom“, njihov partner u to vreme bi mogao praktično da živi u njihovoj zajedničkoj kući. Zbog toga se Bik plaši da se stvari kreću prebrzo i oseća se  nelagodno i nesigurno šta da uradi.

Blizanci

Blizanac je društveni leptir koji je uvek spreman za dobar provod. Najveći strah Blizanca je da će se probuditi jedno jutro i shvatiti da je njegov romantični partner na kraju njegova potpuna suprotnost. Iako voli intimu i bliskost koju koristi za poboljšanje odnosa, ako je to jedina stvar koju Blizanc želi da radi u vezi, to može da ga natera da se oseća krivim i da požele izlaz. A u takvim situacijama obe strane u vezi su nesrećne.

ljubav, manipulacija, svađa, ljutnja, par, emotivna veza Foto: Shutterstock/Dmytro Zinkevych

Rak

Rak je osetljiv i emotivan i uvek stvara jake veze sa ljudima oko sebe. To je sjajno, osim kada ih spopadne njihov najveći strah, a to je da njegovog partnera zapravo nije briga. Rak se plaši da je njegov partner u vezi samo da bi nešto izvukao iz toga. S tim strahom se nije lako suočiti, posebno kada se Rak potpuno veže za svog partnera.

Lav

Lav je samouveren i uvek u pokretu, ali šta se dešava kada partern pokuša da ga veže? Tada se otključava Lavov najveći strah u vezi. Iako je neverovatno lojalan partner, Lav mora da ostane odan sebi i svojim željama, a u takvoj situaciji postaje potpuno rastrgan šta da radi.

Devica

Devica ima tendenciju da obraća pažnju na male stvari, što je ujedno i blagoslov i prokletstvo. One primećuju najmanje promene u ponašanju svog partnera, a onda ubeđuju sebe da se svi njihovi strahovi u vezi ostvaruju. Devica tako može da počne da veruje da njenog partnera uopšte nije briga za nju ili vezu. Naravno, to najverovatnije nije slučaj, ali kada se Devica uveri da se to dešava, gotovo da više nema povratka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop