• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Poravnanje Jupitera i Meseca: Univerzum šalje važne poruke za 4 horoskopska znaka

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovaj petak otvaraju se kapije za univerzalne poruke

  • 0
prijatelji, smeh, osmeh, lepo vreme, horoskop Foto: Shutterstock

Četiri horoskopska znaka mogli bi u petak 26. juna da prime veoma važnu poruku koju je za njih kreirao univerzum, nakon što se Mesec konačno poravna sa Jupiterom. Ovaj astrološki aspekt povećava osećaj nade u vezi sa pitanjima svakodnevnog života, a mnogi znakovi će se osetiti "otvorenim" da preuzmu uzde u svoje ruke.

Kako prenosi "Your Tango", optimizam postoji, ali pravac treba pogurati, ako ste otvoreni za to, možete i da pronađete ono što ste tražili.

Poravnanje između Meseca i Jupitera su uvek pozitivna i "otvaraju kapije" za univerzalne poruke, a ova četiri horoskopska znaka primiće važne poruke od zvezda.

1. Ovan

Horoskopski znak ovan Foto: Shutterstock

Ne možete a da se ne osećate kao da nešto u vazduhu čeka da se otvori i spusti se na vas. Ali ne očekujte hladan tuš, već toplu kišu dobrodošlice, koja stiže sa porukama i spoznajama. U petak 26 .jula osetićete se veoma u kontaktu sa prirodom, a vaša intuicija će biti - na mestu.

Univerzum pokušava da vas navede da shvatite da dobro proverite šta se dešava u vama i da se preispitate kako ste. Da li ste dobro ili postoji li nešto što treba da istražite?

A pošto vam je energija Jupiter-Mesec na raspolaganju, lako ćete naći svoj odgovor, a univerzum vam poručuje da se ponašate u skladu sa svojom spoznajom, da ne gubite vreme i nemate više potrebu da se "razvlačite". Ako naiđete na nešto u toj svojoj unutrašnjoj potrazi što vas privlači - onda postupite po tome. Požurite i pomerite se.

2. Lav

Horoskop, Lav Foto: Shutterstock

Sada kada ste u sezoni svog rodnog znaka, osećate moć Lava na sve prave načine. Posebno ste otvoreni za sve što vam se nađe na putu ako obećava ljubav, romantiku i zajedništvo. Ovo je u velikoj meri vaša sezona ljubavi i to vas čini veoma srećnim.

Bićete u situaciji da i "čujete" stvari. Iako te "stvari" možda nisu reči, same po sebi, nećete moći da se otresete osećaja da vas je univerzum uputio na važnu poruku. Primićete je i zvučaće vam istinito.

Univerzum želi da obratite pažnju na svoje okruženje. Iako ništa nije na mestu, posvetite se nečemu što ili namerno ignorišete ili jednostavno ne vidite. Morate da vidite to, da biste ga "uklonili", jer samo ako to uradite, vaš san o ljubavi, romantici i zajedništvu ima mnogo veće šanse da se ispolji.

3. Strelac

Horoskop, Strelac Foto: Shutterstock

Kada dobijete jasan nagoveštaj o čemu treba da vodite računa, nećete imati sumnje u svoj sledeći potez. Univerzum pokušava da vam kaže nešto veoma važno, a to je da slušate svoje telo i da se prema njemu dobro odnosite.

Osećate da ste bili u buntovnom stanju uma i da se vaša pobuna obično završava tako što se vi pobunite protiv sopstvenog tela. Ovo može da se manifestuje time što jedete prekomerno ili jednostavno jedete pogrešne stvari. Jupiterova energija vam omogućava da vidite širu sliku i na taj način spasite svoj život.

Kada univerzum interveniše "znakom", na nama je da obratimo pažnju na taj bilbord, jer nam se daju konkretna uputstva kako da poboljšamo svoje živote. Videćete jedan od tih znakova. Pokazaće vam da ono što trenutno treba da uradite jeste da obratite pažnju na svoje zdravlje i poštujete telo u kome se nalazite.

4. Vodolija

Vodolija, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Shutterstock

Pošto ste uvek otvoreni za univerzalne poruke, možda ćete otkriti da vam je teško da se fokusirate na jednu veliku koja vam stiže ovaj petak. Navikli ste da dešifrujete kodove kosmosa toliko da niste uvek sigurni da li vam govori univerzum ili vi sami.

U stvari, radili ste mnogo toga "na svoju ruku" u prošlosti, uz izričitu tvrdnju da stvari stoje tako,  iako znate da univerzum to ne podržava. Dakle, govorili ste u ime univerzuma, što vam ponekad otežava da primite prave poruke od onih koje ste kreirali sami za sebe.

Ovaj petak je prilika da shvatite poruku. Univerzum će vas naterati da slušate i obratite pažnju. Naučićete tokom ovog smelog tranzita Jupitera da morate manje da razmišljate i da ostanete više otvoreni. Ne smetajte Univerzumu tom na putu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološka dešavanja za jul, mesečni horoskop Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop