• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ako svaki dan pogledate sat u isto vreme, primili ste poruku: Pogledajte šta znače ovi brojevi

M. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Šta vam poručuju brojevi koji vas prate?

  • 0
11:11 anđeoski broj Foto: shutterstock

Mnogi ljudi tvrde da stalno viđaju isto vreme na satu ili iste brojeve na digitalnim satovima, registarskim tablicama ili bilo gde gde se brojevi pojavljuju.

To je detalj koji se lako uoči da se ponavlja, ili barem naš um to vrl olako registruje kao nešto "čudno" i odmah nas nekako tera da istražimo šta se to magično dešava sa nama.

Numerologija se bavi brojevima, ali najpre onim koji su u vašem datumu i satnici rođenja. Dok, postoji i nešto što se zove numerička komunikacija, kako prenosi "Cassieuhl". Ona vam može otkriti (ili u ovom slučaju mi kroz ovaj tekst) koje poruke stoje iza tih poruka, a namenjene su upravo vama. Ako verujete da se sve dešava sa razlogom, pogledajte zašto vam jedan broj ili njegova kombinacija sa drugim brojevima ( u vidu satnice) ne da mira.

Broj 1 i njegova ponavljanja

Novosti i velika jaka energija! Broj 1 je početak ciklusa, pa obično označava novi početak, novi projekat, vreme za promenu ili početak nove evolucije u vašem životnom putovanju. Broj jedan u ponavljanju, kada najčešće vidite 11.11 na satu, mogu da budu signal da je vreme da se posvetite snovima koje ste odlagali, ali mogu se pojaviti i kao prijatni podsetnici da ste na pravom putu i da nastavite punom parom. Različite kombinacije 11 su vrlo česta i kosmička numerička poruka!

Broj 2 i njegova ponavljanja

Vreme je da konačno rešite sve odnose koje ste ostavili nedovršenim. Ako ste nekoga izbegavali, ne možete ni zaboraviti na njega. Možda je vreme da se nekome poverite i da dopustite da prerboljevanje nečega što je završeno otpočne. Dvojka sa ponavljanjima znači da je pravo vreme da uravnotežite stvari u životu kroz pomoć drugih ljudi.

Broj 3 i njegova ponavljanja

Broj 3 signalizira vreme harmonije, a možda i kreativnosti i stvaranja. Da li postoje oblasti u vašem životu koje se čine neskladne, kao da nešto nedostaje? Ova numerička poruka može biti znak da je vreme da pokušate nešto drugačije i da izađete iz svoje zone komfora. Ako ste razmišljali o novim hobijima i stvaranju novih iskustva, sada je pravo vreme. Broj tri na satu u kombinaciji sa drugim trojkama ili brojevima nosi i poruku da vas čeka blagostanje.

Broj 4 i njegova ponavljanja

Broj 4 je tvoj znak da počneš da manifestuješ! Ovaj broj označava vreme kada se fizičko i duhovno usklađuju i rade u tandemu. Ako se ovaj broj pojavljuje, možda ćeš primetiti da tvoje misli postaju stvarnost s lakoćom. Ako si odugovlačio/la da pokušaš da manifestuješ nešto, to je znak da je sada pravo vreme i da su tvoji anđeli i vodiči spremni da ti pomognu!

Broj 5 i njegova ponavljanja

Promena dolazi! Broj 5 u kombinaciji  sa drugim ili sa ponavljanjem na satu vas upozorava na moguću transformaciju ili promenu koja je na vidiku. Može biti velika ili mala, ali lekcija iz ove numeričke poruke je da prihvatite promene tokom ovog prelaza. Ako nadođu promene, nemojte se opirati, jer su na pravom mestu. Čak i da se ne osećate sigurnim u sebe, verujte.

Sat Foto: Shutterstock

Broj 6 i njegova ponavljanja

Ovo je broj koji može doneti određene predrasude, možda vas čak i uplaši. Sve što ste načuli o "666" nije ono što se može i ovde tumačiti. Dakle, ako na satu vidite jednu šesticu ili dve, one su tu da vas "drmne" iz negativnog razmišljanja. Zaglavljeni ste u nekim strahovima da će vam se nešto loše dešavti u bilo kojoj sferi života, a vo je znak da je sada kraj tim mislima i da fokus stavite na uspehe koji nadolaze.

Broj 7 i njegova ponavljanja

Postoji moćan talas ljubavi i podrške koji vas prati. Poruke broja 7 su ispunjene probuđenom energijom, mudrošću i duhovnom usklađenošću. Ova numerička poruka želi da osetite svu podršku koju zaista imate i da verujete da je ovo vaš put. Ako viđate broj 7, ovo je sjajan trenutak da meditirate ili samo da uživate u tišini jednom u toku dana.

Broj 8 i njegova ponavljanja

Vreme je da se upustite u ono što vam ide od ruke. Ova snažna numerička poruka je tu da podseti da imate sve što je potrebno da preuzmete ono što vam pripada i živite svoju istinu. Ako znate šta želite u životu, ali se osećate potisnuto zbog drugih, broj ili osmica u kombinaciji sa drugim brojevima, tu je da vas podstakne da možete to što želite i da na kraju onaj koji stiže na cilj - ste vi.

Broj 9 i njegova ponavljanja

Ova numerička poruka je povezana sa završecima. Ne brinite, jer sa svakim završetkom dolaze novi počeci. Poruke broja 9 su ovde da pomognu da prihvatite bilo kakve završetke koji se trenutno dešavaju u vašem životu. Bilo da se radi o partneru, karijeri ili načinu razmišljanja, sada je vreme da se oslobodite i prepustite onome što je.

Broj 0 i njena ponavljanja

Ovaj slatki podsticaj od univerzuma je jednostavan: božansko je blizu. Kada vidite nulu na satu, samu ili sa drugim brojevima i drugim nulama, univerzum vas jako grli i njegova ljubav je svuda oko vas.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Idealna hrana prema horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop