• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Retrogradni Merkur stiže sutra, a ovih 5 znakova čeka odličan period

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakav god problem bio - oni ga neće ni osetiti

  • 0
retrogradni merkur Foto: Pixabay

"Sve je to zbog retrogradnog Merkura ", rečenica koja će početi da se govori od 5. do 28. avgusta ove godine. I, iako će mnogi kriviti ovaj tranzit za sve što krene naopako u jednom danu, postoje i pojedini horoskopski znaci koji će imati predah.

Tokom retrogradnog Merkura, astrolozi toplo preporučuju da budete na oprezu i izbegavate tesne situacije i upuštanje u nove i nepoznate akcije, piše "Atma.hr". Ovakvo stanje ove planete, poznat je po tome što može da naruši odnose koje imate sa ljudima, a ne štedi ni na kvarenju tehnologije.

Ali, hajde da pogledamo koje znakove će to Merkur počastiti u ovom periodu.

Bik

Smireni, razumni i strpljivi Bikovi ne treba da se paze neugodnih posledica ovog astrološkog događaja. I sve zahvaljujući činjenici da majstorski održavaju smirenost, čak i u onim slučajevima kada je, čini se, sve potpuno propalo. Pokušavaju da zadrže sklad i sve pod kontrolom, a u tome i uspevaju. Ukratko rečeno - svi živci na mestu.

Devica

Da, čak su i Device pošteđene ovog puta, što je čista sreća, jer je Merkur jedna od vladajućih planeta kod njih. Da ovo nije slučaj, Merkur bi kod njih imao najsnažniji uticaj. Device deluju samouvereno i razumno čak i kada sve oko njih gori. Zahvaliće se svom analitičkom načinu razmišljanja, koji će im pomoći da za sve brzo i efikasno pronađu rešenje za novonastale probleme.

Horoskop, karijera Foto: Shutterstock

Škorpija

Njihova intuicija nije sa ove planete i zaista im mnogi zavide. Ovaj znak je u stanju da sve predvidi sledeći svoj instinkt za nevolje. Zbog toga, sve što univerzum "baci na njih" u ovom periodu, oni neće ni osetiti, jer su se uveliko već sklonili od nevolje. Brzo se prilagođavaju promenama, a isto tako brzo i nadvladaju problemima, pa su u stanju i da ih se reše. Srećno vam bilo, ako ste Škorpija, jer ćete se naslušati žalbi od drugih horoskopskih znakova.

Jarac

Jarčevima je njihova praktičnost i smirenost u poslu najjača karika. Koliko god išli težim putem, to je njima lakši put. Marljivo rade za svoje ciljeve, a rogovi ruše svaki zid pred njima. Retrogradni Merkur ni na tapeti za ovaj znak. Smireni i disciplinovani, ništ ih neće izbaciti iz takta.

Vodolija

Poznate po onom da nikom ne veruju kao sami sebi, Vodolije neće verovati ni u prepreke retrogradnog stanja Merkura. Iako su svesni kad se nešto nezgodno dogodi, Vodolije će to veoma lako rešiti. Prilagođavaju se svemu, poput vode (kako kreativno). Ali, posebno će pokazati svoju snagu sada, jer neće dopustiti da ih izludi nikakav problem.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop