• 0

Vreme čitanja: oko 13 min.

ASTRO VODIČ: Bikovi rasuti na sto strana, Strelčevi shvataju konačno da im osobe iz prošlosti ne prijaju

Vreme čitanja: oko 13 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 05. do 11. avgusta 2024. godine

  • 0
leto horoskop devojka zodijak Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele?

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ovan letnji horoskop Foto Pixabay

Hrana

Na vašem stolu ne bi trebalo da bude previše kalorične i teške hrane. Unosite dosta tečnosti, češće konzumirajte salate i imajte više laganih obroka tokom dana.

Ljubav

Ljubavni “saobraćaj” je ovih dana prilično gust kod slobodnih Ovnova – ima tu i novih ali i onih već poznatih “učesnika”, ima brze vožnje (flertovi, avanture i instant zaljubljivanja), ima i prelazaka iz jedne trake u drugu (muvanje sa dve osobe) I tako dalje i tako dalje… Ono što je važno jeste da je vama zanimljivo i uzbudljivo i da uživate u “vožnji”. A kod zauzetih – i u ovoj sedmici ali i u narednom periodu važi – što manje krijete, manje će vas glava boleti. Odnos sa voljenom osobom već ima oscilacije, pa gledajte da na prolazite “na crveno”. Dajte voljenoj osobi vreme, pažnju i iskrenost. I to će biti to.

Posao

Nešto oko čega ste se načekali, u ovoj nedelji ćete naplatiti. Neki Ovnovi konkretno kroz finansijski priliv, a neki i na drugačiji način, time što će im biti “priznate zasluge” kroz unapređenje, promenu radnog mesta, neki vid nagrade... Što se poslovne svakodnevice tiče – malo je verovatno da će moći da vas mimoiđu nervoza i užurbanost, pogotovo do polovine sedmice. No, sve ono što u početnoj fazi može delovati kao zapetljano i komplikovano – i te kako će biti rešivo. Samo je potrebno nešto više truda.

Zdravlje

Mentalno ste rasuti na sto strana. Moguće su i respiratorne infekcije.

BIK

Bik letnji horoskop Foto Pixabay

Hrana

Možda ne možete drastično smanjiti kilograme, ali možete izbegavati brzu hranu, i ishranu bazirati na povrću, ribi, pilećem i ćurećem mesu. Od voća - lubenice, šljive, borovnice.

Ljubav

Neka dešavanja ali i postupci voljene osobe će vam prijati, jer će biti baš u skladu sa vašim željama i po vašoj meri. Umeće voljena osoba da vam slatkim sitnicama donese osmeh na lice i podvuče vam se pod kožu. No, biće i onih događaja i postupaka partnera koji će učiniti da zakolutate očima i proizvesti po koju kratkotrajnu varnicu, čisto da začini dešavanja. Slobodni Bikovi – možete ostvariti kontakt ili naleteti slučajno na nekog koga odavno niste videli. I to će vam prijati. Da li postoji šansa da se taj kontakt ili susret razvijaju – pa, još je rano govoriti o tome. Hajde da sačekamo i da vidimo.

Posao

Umećete da se snađete u svakom dešavanju. Vaša je energija dobra, umete da se prilagodite, ali i da okrenete i najkomplikovanije situacije u svoju korist. Možda će vam za nešto trebati više pokušaja, ali bitno je da na kraju sve bude urađeno i na svom mestu. Komunikacija sa kolegama i saradnicima je dobra, a sada se mogu rešiti i neke zaostale obaveze ili papirološka pitanja. Nervoza zbog nešto većih izdataka I troškova umiriće se u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Uglavnom dobro. Manje, prolazne zdravstvene tegobe.

BLIZANCI

Hrana

Od povrća bi vam najviše prijale šargarepe, tikvice, patlidžan, a u manjoj meri i krompir i mahune. Povremeno će vam oči biti gladne kada su u pitanju slatkiši.

Ljubav

Biće u ovoj sedmici finih momenata između partnera i vas, uživaćete ukoliko ste odlučili da otputujete, ali vam neće biti ni malo loše ni ukoliko ste u ovom periodu “stacionirani”. Da će baš u svakom danu postojati harmonija, pa i neće, jer se tu i tamo može pojaviti po koja izazovna situacija. Da biste ih predupredili, budite spremni da istinski čujete jedno drugo. Slobodni Blizanci, ako baš želite da obnovite kontakt sa starom simpatijom ili bivšim partnerom, to je sada moguće. No, mislim da imate sasvim dovoljno novih ljubavnih mogućnosti, pa bi možda bilo bolje okrenuti se na tu stranu.

Posao

Ukoliko imate dodatni poslovni angažman ili se bavite privatnim poslom, očekujte u ovoj nedelji nešto više novca u svom novčaniku. Generalno gledano, od drugog dela sedmice talas izdataka koji vas prati će malo splasnuti. Što se poslovnog dela tiče, nove poslovne prilike ili mogućnost za dogovor se otvaraju pred vama. Dobar je trenutak i da ojačate postojeće saradnje ili da pokušate da obnovite neki poslovni kontakt. Obratite pažnju na ono što vam nadređeni govore, ne radite ništa na svoju ruku.

Zdravlje

Sitnije tegobe sa stomakom. Mogućnost povreda i osetljivost disajnih puteva.

RAK

Hrana

Prijaće vam povrće na svaki način, bilo kroz salate ili variva, kao i riba – bilo rečna bilo morska. Suhomesnate i mlečne proizvode svedite na minimum. Izbegavajte preteranu upotrebu začina.

Ljubav

Lako se ovih dana kod vas gomilaju osećanja, nervoza postoji tu negde u malom mozgu, a iz kog je razloga prisutna, to samo vi znate. Naravno da je najbolja varijanta rešiti je se time što ćete se izjadati voljenoj osobi (ako ta nervoza nije zbog njega) ili time što ćete pokrenuti razgovor sa partnerom o temama koje vas opterećuju (ako se vezuju za njega ili za vaš odnos). Najgora varijanta bi bila ćutati i pustiti da se unutrašnji pritisak pojača do maksimuma i da onda u trenutku prasne i pretvori se u raspravu. Slobodni, lepa iznenađenja i još lepša dešavanja vam idu u susret.

Posao

Administrativne komplikacije ili nesporazumi sa saradnicima mogu biti rešeni u drugoj polovini nedelje. Dobar je period za poslovna putovanja, ali i za dogovore – početni momenat može biti malo zapetljan, ali se pronalazi zajednički jezik i interes. Ovu će poslovnu sedmicu obeležiti mnoštvo sitne problematike, ali dovoljne da vas vraćaju korak unazad. Zato nemojte biti iznenađeni ukoliko postane praksa da se sve rešava, ali iz drugog pokušaja. Neki finansijski priliv će doći baš u pravom trenutku.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

LAV

Lav letnji horoskop Foto Pixabay

Hrana

Osećate potrebu da sredite ishranu kroz zdravije navike, laganije obroke sa akcentom na salatama, manje masnim mlečnim proizvodima. Povrće neka bude deo svakog obroka.

Ljubav

Vodićete glavnu reč u partnerskom odnosu i svesno ili nesvesno, sve će se vrteti oko vas, oko toga šta VI želite, hoćete, šta ste zamislili. I to je skroz ok – rešiti da stavimo sebe i svoje želje i potrebe na prvo mesto. Samo ne treba zaboraviti da je partnerstvo baš to - partnerstvo. I da uključuje dve osobe, ne samo jednu. Zato, makar povremeno dozvolite da i drago vam biće ima “svojh pet minuta”. Slobodni Lavovi - jednostavno, ovih dana vas hoće sve. I zabava i uživanje i dobar provod – ali i prilika da okušate svoje zavodničko-osvajačke sposobnosti. Blistajte, sijajte i ne propuštajte ni jedan dobar trenutak.

Posao

Što se poslovnog dela tiče – nema pravih prepreka za ostvarenje vaših ciljeva. U dobrom ste periodu, znate šta hoćete i spremni ste da uložite elan, snagu i volju da biste uspeli. Organizacija i fokusiranost su maltene pa savršeni, a i odnos sa saradnicima je dosta dobar. Eventualne proceduralne ili administrativne začkoljice biće rešene u drugom delu sedmice. Venera ulazi u vaš sektor finansija, ukazujući na malo poboljšanje ili na naplatu zaostalog potraživanja. Proverite da li ste izmirili sve obaveze.

Zdravlje

Mlađi uglavnom vrlo stabilno. Stariji, proveravajte krvni pritisak.

DEVICA

Hrana

Za Device je vreme da prave veliko spremanje kada je ishrana u pitanju. Znači, prirodno, zdravo, žitarice, povrće, voće, riba, orašasti plodovi, med... Zaobilazite brzu hranu, grickalice, čipseve, peciva.

Ljubav

Naći ćete pravi model i pravi način za funkcionisanje u partnerskim odnosima. Neka lepa dešavanja slede, lako ćete pronalaziti zajednički jezik (to će biti najpre vašom zaslugom) i umeti da se opustite i uživate. Kratkotrajne tenzije mogu nastati samo zbog povremenog talasa obaveza kod oboje. Slobodne Device - vašu šarmantnost teško će biti ne primetiti u ovom periodu. Sledi vam talas zabavnih dešavanja i pojačane društvene aktivnosti – a i te kako su mogući i više nego interesantni susreti i kontakti. Ukoliko postoji osoba za koju ste već neko vreme zainteresovani – vreme je da se pokrenete prema njoj.

Posao

Neće vas saradnici baš odmah čuti i razumeti, koliko god se vi trudili. Ili neće shvatati da ste u pravu. Pokažite više strpljenja i spremnost da se prilagodite, i to će vam se isplatiti. Za vas u ovoj sedmici zaista važi, lepa reč i gvozdena vrata otvara. Ukoliko postoje obaveze u kojima kasnite ili su previše zahtevne, samo nešto više fokusiranosti na njih i biće završene uspešno. Obnova saradničkog kontakta ili odnosa. Lepa mogućnost da naplatite zaostalo potraživanje ili dobijete novac koji duže vreme čekate.

Zdravlje

Blaga osetljivost stomačnog i respiratornog dela.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop