• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Venera u Devici utiče na emocije i tajne veze: Koji horoskopski znak će se najteže prilagoditi?

N. K.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Neki će morati da se prizemlje u finansijama, a neki u ljubavi

  • 0
Sunčev sistem Foto: Shutterstock/burashudaki

Venera je u Devici od 5. do 29. avgusta. Venera je u ovom tranzitu u svom padu, što ne znači da neće doneti promene i zadovoljstva. Nalazi se u prirodnom šestom polju, što može ukazati na emocije vezane za posao ili preko posla. Takođe, može dovesti do ulaska u tajne veze, ali i mnogima oporavak i zdravstveno bolji period ako je bilo problema i poteškoća, objašnjava astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ova Venera će u jednom trenutku napraviti nešto loš aspekt sa Jupiterom, Neptunom i Saturnom. Ovo može doneti preispitivanja i zahlađenje u odnosima koji nisu bili kvalitetni. Posebno ću pisati o ovim aspektima kada budu aktuelni, a do tada uživajte i razmislite o svojim odnosima kako poslovnim, tako i emotivnim.

Vreme je da realno sagledamo okolnosti u kojima se nalazimo. Odličan period za uzimanje kućnih ljubimaca ako tako nešto želite već duže vreme.

Najviše povoljnosti mogu očekivati rođeni sa podznakon Bika, Device i Jarca. Poneke Ribe imaju priliku da usklade odnose ili upoznaju pravu osobu za sebe. Uradite to u prvoj nedelji tranzita Venere kroz znak Device.

Ostali, u zavisnosti od toga kroz koju kuću im tranzitira ova Venera, mogu očekivati povoljnosti na tom polju. Naravno, sve zavisi kakve vam aspekte pravi u natalu i koje predispozicije imate, objašnjava astrolog.

Srećno!

Šta očekuje svaki horoskopski znak pojedinačno?

Nakon izlaska iz vatrenog Lava, Venera se okreće u prizemljeni i pedantni znak Device, gde ljubavna planeta zauzima skromniji i praktičniji pristup pitanjima ljubavi i finansija. U Devici, Venera stavlja fokus na lepotu u našem svakodnevnom životu, naglašavajući važnost pažljivosti i poniznosti. Tokom ovog vremena, individualno i kolektivno smo pronicljiviji u našim romantičnim gestovima i navikama potrošnje. Dela govore više od reči kada je Venera u Devici.

Ovan

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Venera u Devici donosi ravnotežu i harmoniju u sve, od vašeg zdravstvenog režima do vaših svakodnevnih poslova i odnosa sa kolegama na poslu. Ovo je prilika za negovanje rituala samoljublja i stvaranje harmoničnijeg okruženja, bilo lično ili profesionalno.

Ovaj tranzit stavlja fokus na praktičnu stranu vaših odnosa i na to da li oni podržavaju vaše odgovornosti. Takođe naglašava važnost balansiranja između produktivnosti i brige o sebi i, što je još važnije, uvažavanja malih gestova ljubavi i podrške.

Bik

Bik, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Kad god vaš nebeski vladar, Venera, promeni znakove, verovatno ćete primetiti promenu u svom samoizražavanju. Svetlucajući kroz Devicu i vašu petu kuću ljubavi i umetničkih razmišljanja koja je usredsređena na srce, možda ćete pronaći radost u malim, značajnim činovima naklonosti i kreativnosti. Veoma ste svesni lepote u detaljima tokom ovog vremena, jer ovaj tranzit označava vreme za uživanje u jednostavnim životnim zadovoljstvima.

Ako radite na projektu strasti, iskoristite ovo vreme da precizirate i kritikujete ono što treba poboljšati. Da li ste zaljubljeni u nekog posebnog? Vreme je da se zaljubite.

Blizanci

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Pretvorite svoj sveti prostor u utočište. Venera okružuje vašu četvrtu kuću doma, porodice i emocionalnih temelja ljubavlju i harmonijom, inspirišući vas da je učinite još ugodnijom i urednijom.

Iskoristite ovo vreme da poboljšate svoj život u porodici. Bilo putem fizičkog prilagođavanja u vašem životnom prostoru ili negovanjem porodičnih veza uz praktičnu podršku

Rak

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Očistite svoj um i očistite svoju okolinu. Venera u Devici će očarati vašu radoznalu treću kuću komunikacije, misaonih procesa i neposrednog okruženja, dodajući sloj pedantnosti i takta vašem pristupu i samoizražavanju.

Uprkos tome što je to idealan period za negovanje veza, fokusiranje na jasnu i promišljenu komunikaciju je od suštinskog značaja -posebno u odnosima u kojima ste se borili da dočarate svoju poentu.

Lav

Lav, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Budžetirajte svoj novčani tok. Sezona vaših rođendana je u jeku, ali Venera u Devici vas spušta na zemlju, podstičući da se fokusirate na svoju stabilnost i finansijske prioritete.

Pratite svoje navike potrošnje i postavite sebi ciljeve. Usred viđenja vrednosti kvaliteta nad kvantitetom, Venera u Devici vas takođe podstiče da se usredsredite na praktičniji i organizovaniji pristup upravljanju svojim resursima.

Devica

Devica Astrologija, Zodiac, znak, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Pojačajte šarm bez napora. Ne budite previše kritični, ovo je odličan trenutak da se usredsredite na samopoboljšanje i vaše opšte blagostanje.

U monetarnom smislu, Venera u Devici vas podseća da finansijskim stvarima pristupate sa razboritošću.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop