• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Za dva dana počinje sezona Device: Blizanci će konačno morati da donesu odluku, Škorpije otkrivaju novu strast

Vreme čitanja: oko 4 min.

U ovoj sezoni Device postanite bolja verzija sebe

  • 0
Devica Foto: Pixabay

Sunce prelazi u znak Device 22. avgusta i time dobijamo dozu Devičine zdrave, praktične, korisne, i samopoboljšane energije. Sezona Device traje do 22. septembra i ovaj period nosi pozitivnu promenu, zdravlje i blagostanje. Ovo je pravo vreme da aktivirate novi ritual, rutinu ili navike.

Izaberite jednu stvar i pustite da ostavi svoj trag. Uradite nešto dobro za svoj um, telo i dušu i osećajte se dobro u tome. U ovoj sezoni Device postanite bolja verzija sebe.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak.

Ovan

Uvedite nove navike i aktivnosti i mesta i ideje u vaš život. Odbacite stare loše navike, zamenite nezdravo zdravim. Zamenite loše izbore za bolje. Promenite svoje okruženje tako da se promene lakše primaju. Samo napred. Pokažite ostatku Zodijaka kako zaista izgleda lični razvoj i napredak!

Bik

Izrazite svoje unutrašnje strahove i anksioznost kako bi vam oni bili manje teški. Samoizražavanje je tema. Skrivena anksioznost utiče na nas mentalno i fizički, stvarajući napetost i bol. Oslobodite se svih nagomilanih teskoba putem vođenja dnevnika ili razgovora u ogledalu ili deljenja sa prijateljima/porodicom. Važan korak je reći ove stvari naglas, izneti ih. Prestanite da se povređujete čuvanjem ovih tajni. Pusti ih napolje.

Blizanci

Donesite neke čvrste odluke (o kojima ste dugo razmišljali) u vezi sa svojim zdravstvenim prioritetima i ciljevima! Akcija je tema. Neko vreme ste razmišljali o tome da radite drugačije, igrali ste se s tim, ali niste to radili.

Ova jesen je vreme. Budite jasni, budite svrsishodni, motivišite se i krenite. Radite stvari za koje znate da će se zadržati, koje su u skladu sa aktivnostima u kojima već uživate ili se okrećite oko mesta na koja volite da idete. Ne pretvarajte ove promene u posao, učinite ih zabavnim.

leto horoskop devojka zodijak Foto: Pexels / Tim Mossholder

Rak

Vi ste stvorenje navike i volite svoje zone udobnosti. Ove jeseni i sezone Devica, učinite da izađete van njih. U vašem području ima više nego što mislite, postoje bolje opcije za koje možete da se motate nego što trenutno koristite. Ne radite ono što uvek radite. Potražite prijatelja ili saveznika sa kojim ćete ići u istraživanje. Nova mesta će stimulisati nove ideje i opcije. To je efekat snežne grude koji tražite.

Lav

Dozvolite sebi da tražite radost i sreću bez ograničenja! Živeti život maksimalno je tema. Budite svoji i radite ono što najviše volite.

Putujte, igrajte, nastupajte, zaljubite se, tražite novo preduzeće, rizikujte, razmišljajte veliko, budite veći od života, preobrazite se, kupite nešto ekskluzivno, steknite nove prijatelje. Radost će vas voditi kroz ovu sezonu Device i izaći ćete iz nje osećajući se bolje nego ikada. Budi srećni.

Devica

Unesite osećaj avanture u vaš svakodnevni život. Tema je istraživanje novih horizonata. Kojim god nastojanjima u vezi sa zdravljem ili blagostanjem da se bavite, učinite ih zabavnijim.

Isprobajte različite pristupe, uradite to sa prijateljem, stvorite izazov (sa nagradom), gamifikujte aktivnost, unesite novo razmišljanje, rizikujte i hrabro iskočite. Potreban vam je ovaj stimulans da biste postigli rezultate izvan vaše zone udobnosti, u kojoj se, kao što znamo, nalaze rezultati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop