• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST: Bik želi da se dokaže drugima, Ribe su na izmaku snaga

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Ethan Hoover

Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Neke situacije na poslu su komplikovane i zahtevaju više pažnje. Ako radite sa novcem povedite računa. U emotivne odnose se može uvući crta ljubomore. Moguće je da partneru smeta nešto što vi doživljavate samo kao zanimljivu komunikaciju.

BIK

Dosta posla je pred vama, ali vi imate dovoljno energije. Ne samo to, želite da se dokažete pred nekim osobama, pa ćete se dodatno truditi. Neko vas podstiče da mu se otvarate ali sa druge strane ne želi da vam otkriva neke bitnije stvari o sebi.

BLIZANCI

Vaša neodgovornost može doneti materijalni gubitak. Povedite računa i u saradnjama, postoje tendencije da dođe do rasprava ili razmimoilaženja. U odnosu sa voljenom osobom se ponašate isključivo i ne pokazujete dovoljno dobre volje.

devojka žena leto horoskop zodijak Foto: Pexels / Andre Furtado

RAK

Verovatno ćete danas morati da se posvetite problemu koji ste do sada pokušavali da izbegnete. Ako očekujete da će ovo proći bez problematike, uzalud se nadate. Bole vas neke situacije sa voljenom osobom, ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV

Nalazite se u cajtnotu po pitanju posla, a još više vam smetaju ljudi koji vam prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se skoncentrišete. U emotivnim odnosima ponavljaju se neke loše situacije. Ne znate šta da uradite.

DEVICA

Sve se odvija toliko neopisivo sporo. Na sve ovo, kolega ili poslovni saradnik je u poslednjem trenutku rešio da promeni mišljenje po pitanju jednog posla. Niste raspoloženi da se susretnete niti da komunicirate sa emotivnim partnerom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop