• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ko vam je neprijatelj prema Zodijaku? Među ovim horoskopskim znakovima netrpeljivost se oseća u vazduhu

B. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Otkrijte sa kojim znakom se najmanje slažete

  • 0
šah, figura, konji, skakači, neprijatelj, igra Foto: Shutterstock

Nemoguće je da nam se svaka osoba dopada i da nam bude draga. Ipak, svi imamo vrline i mane i prosto nam neko više, a neko manje odgovara. Iz tog razloga pročitajte u nastavku koji horoskopski znak vam najmanje prija i gotovo nikako ne možete s njima ni u jednoj situaciji.

Ovan

Vama je "neprijateljski" horoskopski znak Ribe. Zbog Marsa kao vladara i njihove komponente vatre, Ovnovi se smatraju jednim od najdinamičnijih znakova. Zbog toga se ne slažu dobro sa Ribama, koji su vodeni znak.

Ovnovima je potrebna sloboda, a Ribe mogu, zbog prisustva vode, da umanje tu naklonost.

Bik

Budući da vama vlada Venera, Bik ima naklonost prema izvrsnosti, zahvalnosti i fascinaciji. Ponekad mogu da upadnu u različite prilike koji deluju kao dva magneta koji odbijaju jedan drugi. Takva je situacija sa Bikovima i Lavovima.

Oba znaka su teška pa su nesuglasice neizvesne i verovatno je da će jedno u drugom tražiti krivca. Lav ne želi da prihvati greške, a Bik će ih tražiti dok ih ne nađe.

Blizanci

Njima je neprijateljski znak Zodijaka Devica. Zbog zajedničkog vladara Merkura, Blizanci su društveni i uvek spremni za zabavu. Slobodnog su duha i cene iznenađenje, dok Device traže preciznost. Uprkos upravljanju iste planete, ovo su dva znaka koja ne mogu biti jedinstvenija.

Blizanci žele da budu deca, a Device se ponašaju kao roditelji. Ono što im je zajedničko, nisu dobri u deljenju emocija, sve zadržavaju u sebi.

Neprijatelji Foto: Pixabay

Rak

Kao neverovatno entuzijastičan i osetljiv, Rak je često povezan sa svojim domom. Uvek su posvećeni, a ako dopusti da im se Strelac približi, to ih može povrediti. Strelac može da izgleda grubo bez mnogo obazrivosti prema Raku i nijedan znak neće napraviti kompromis.

Ovakvo ponašanje može naterati Raka da se okrene protiv Strelca, čime će samo stvoriti kod sebe ogorčenost.

Lav

Njima je neprijateljski znak Rak, tik pre njih. Lavovi imaju neku dozu ponosa i naklonosti prema svetlima i reflektorima, a Rak se drži daleko od svega toga. Veliki su kontrasti između ova dva znaka što može dovesti do povrede osećanja Raka.

Sanjiva i popustljiva priroda Raka bi mogla vrlo lako da isfrustrira Lavove, a to se brzo može pretvoriti u prezir.

Devica

Mnogi će reći da će to biti obostrano - Blizanac, ali ipak je to u slučaju Device Vodolija. Devica ima dar za pisanje i dobri su u govoru, pa i više razmišljaju glavom nego osećajima, što ih dovodi do toga da ne vole Vodolije jer su neodgovorne i nerazumne.

Vodolija je pronicljiva i ne može da se bavi figuriranjem, što dovodi do Devičinog odbijanja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop