• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sunce sutra ulazi u znak Device: Vreme je da sreću potražite u sebi, umesto u novcu i uspehu

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Postanite svesni svoje snage

  • 0
HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Sunce 23. avgusta prelazi iz vatrenog Lava u zemljani znak Device, gde će ostati do 22. septembra. Dok ćemo svi živeti pod Suncem u Devici, svako od nas će drugačije osećati energiju, u zavisnosti od toga gde se  se nalazimo u životu, stoga ostanite otvoreni.

Dok prolazimo kroz sezonu Device, razmišljajte o povratku celosti. Sada je važno pronaći osećaj nezavisnosti i dovršenosti u sebi. Razmislite o tome kako možete stvoriti snažnog, naprednog mislioca koji zna da je moćan, koji zna da može sve.

Možemo uzeti svu onu vatrenu energiju, koja jača samopouzdanje, koju smo prikupili tokom sezone Lava i integrirati je na dublji nivo, koristeći je kao gorivo za brigu o sebi, povećanje naše produktivnosti, pronalaženje nezavisnosti, znajući da je sve što trebamo uvek unutar nas samih.

Samopouzdanje Foto:Shutterstock

Nakon plesa pod Suncem Lava, Devica zna ko je. Ona zna šta mora učiniti, zna svoje snage, svoje slabosti i svoju moć i poslana je da nam ih dostavi dok se Sunce kreće kroz nju.

Ne trebamo drugu osobu koja će nas učiniti celima, ne trebamo više stvari, više novca, više uspeha, umesto toga samo trebamo upoznati sebe, voleti sebe i zapamtiti da sve što trebamo već živi unutra.

Jedna stvar na koju moramo paziti pod energijom Device je da ne budemo tako strogi ili kritični prema sebi. Moramo zapamtiti da težnja ka savršenstvu ponekad može biti naš najgori neprijatelj i može nas sprečiti da nešto poduzmemo, prenosi "Atma".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop