• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko će doživeti sudbinsku ljubav na jesen: Burna dešavanja do kraja godine čeka ove znake Zodijaka

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pripremite se na rolerkoster emocija i dešavanja

  • 0
par, ljubav, želje, pokloni Foto: Shutterstock/Sanja_85

Na pragu smo jeseni, godišnjeg doba u kojem ćemo imati dosta burna dešavanja na astrološkim poljima.

Baš u septembru, mesecu koji nam predstoji, neki od znakova Zodijaka će doživeti na neki način procvat, odnosno mogu se nadati lepim dešavanjima i preporodima kada je reč o ljubavi. Astrolog Aleksandra Bjeljac nam je otkrila i koji su to znaci.

- U periodu od 22. septembra do 21. decembra jesen će mnogima obasjati puteve ka sreći i ljubavi. Imaćemo retrogradnih planeta što upravo nekima može doneti karmičke ljubavi. Kada govorim o ljubavima koje se jednostavno dese, moramo uzeti u obzir planetu lepote ljubavi i zadovoljstva. Reč je o Veneri, koja je zadužena za tako nešto. Naravno i ostali aspekti sa Suncem, Mesecom i Marsom mogu začiniti celu priču - kaže ona i nastavlja:

- U startu je bitno znati kroz koju kuću će vam ove jeseni tranzitirati Venera i kakve aspekte će praviti. U startu jeseni, par dana ona je u svom sedištu, tako da kardinalni znaci, ovo posebno važi za znak/podznak Vage, mogu očekivati dosta lepih dešavanja. Naravno, već započete veze se mogu završiti i brakom ili zajedničkim životom sa voljenom osobom. I svi vatreni znaci mogu očekivati dosta sreće i zadovoljstva - jasna je Aleksandra i dodaje:

- Od 24. septembra Venera prelazi u znak Škorpije i logično da ćemo biti strastveniji. Vodeni i zemljani znaci u ovom periodu do 18. oktobra ako su slobodni neka se spreme za lepe emotivne doživljaje. Lep aspekt sa Marsom će doprineti pojačanim strastima tako da su moguće zanimljive avanture, ali i bitna sudbinska dešavanja. Od 18. oktobra do polovine novembra neka se pripreme vazdušni i vatreni znaci i podznaci jer će imati podršku neba i verujem da će biti ispunjeni ljubavlju. Od polovine novembra tačnije od 11. i 12. novembra mnoge emotivne priče dobijaju taj sudbinski pečat. U drugoj polovini novembra Venera će nam pokazati i dokazati gde smo i u kom smeru idemo. Trezven pogled na emotivni život i jedna ozbiljnost u odnosima će biti kod mnogih. Od 7. decembra pa do kraja jeseni vazdušni znaci tačnije Vodolije, Blizanci i Vage, kao i vatreni znaci i podznaci treba da ostvare svoje želje i ako ste bili sami do tada, ovaj period neće biti povoljan za ulazak u nove emotivne veze, ali će nam podići svest i razum i mnoge stvari još od pre će biti jasnije - rekla nam je astrolog i napomenula da obavezno pratimo kako znak tako i podznak, kao i kroz koju kuću nam određena planeta prolazi, kako bismo imali tačnu sliku onoga što nam sledi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop