• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Astrološka dešavanja od 26. avgusta do 1. septembra: Mesec u Biku donosi nepredvidivost, petak znači promene

Vreme čitanja: oko 5 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
leto žena devojka horoskop zodijak Foto: Pexles / Andrea Piacquadio

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u Biku i tačnom konjukcijom sa Uranom, što može doneti veoma nepredvidive situacije i okolnosti. Planovi koje ste imali mogu se odložiti ili promeniti. Takođe, možete imati poteškoće sa spavanjem ove noći i da se ujutro probudite pospani i umorni. Mesec u ranim jutarnjim časovima prelazi u znak Blizanci, što će uneti dinamiku i puno komunikacije tokom dana. Veoma značajne informacije dolaze do vas i kogu uticati na bitne odluke i razgovore koje ćete voditi.

Sve što čujete neće vas ostaviti ravnodušnim. Ipak, može se u toku dana pojaviti nesklad između uma i srca i da ne znate koji je izbor pravi za vas. Činiće vam se da šta god odaberete nećete imati potpuno ispunjenje i ostvarenje. Ovo je prolazno. Budite nežni ovog dana i prema sebi i prema drugima.

Utorak donosi dosta izazova ali i mogućnosti za srećne okolnosti. Pre podne imamo kvadrat između Meseca i Saturna što donosi probleme u komunikaciji, saobraćaju, zastoje, odlaganja i čekanja, pa ukoliko idete na put pripremite se za strpljenje. U komunikaciji sa drugima lako dolazi do poteškoća i izazova koje trebate prevazići. Jedna situacija vodi u drugu i možete upasti u vrtlog negativnih dešavanja. Ipak, ako ovo prevaziđete u popodnevnim časovima dolazi do razrešenja.

Ukoliko možete ostavite važne razgovore i odluke za veče. Venera u trigonu sa Uranom donosi nepredvidive situacije na polju odnosa i finansija. Kako je u pitanju pozitivan aspekt neočekivane situacije mogu biti i veoma povoljne. Ukoliko ste osoba koja više voli sigurnost i stabilnost čak i ove pozitivne promene na vas mogu uticati stresno. Ukoliko ste avanturista onda će vam ovaj uticaj doneti uzbuđenje koje ste neko vreme čekali. Budite drugačiji, inovativni i svoji. Dobro je za promene u poslu, svakodnevici i polju zdravlja.

slikanje, fotkanje, plaža, more, leto, devojka, horoskop Foto: Shutterstock/oatawa

Taman kad smo se ponadali da sve ide u dobrom pravcu, u sredu se dešava izaozvan aspekt između Venere i Neptuna koji će vas do maksimuma poljuljati i obeshrabriti. Sve u što ste jedva poverovali sada dolazi na ispit. Lako dolazi do razočaranja i iluzija. Ljudi mogu odjednom nestati iz vašeg života bez traga i glasa. Ovo je aspekt zabluda, ružičastih naočara, neistina, prevara i iluzija koje imate o nekome ili nečemu. Mogući su virusi i prehlade, slabiji imunitet, gubitak nekog novca ili vrednosti. Čuvajte vredne stvari.

Ukoliko ovog dana započinjete odnos budite oprezni ner osoba preko puta vas nije iskrena i ne prikazuje se kakva jeste, ili vi možete imati preterana očekivanja. Kako i Merkur kreće direktno a pre toga je celog dana stacionaran, ovo donosi bezbroj okolnosti i situacija za nesporazume, konflikte i izazove u polju komunikacije i saobraćaja. U večernjim časovima dolazi do razrešenja i dobrog osećaja da je sve u redu.

U četvrtak Mesec će biti u znaku Raka, što će doneti fokus na polje doma, porodice, nekretnine i emocija. Moguća su razmišljanja i akcije u pravcu selidbe, rešavanja nekretnine, zajedničkog života, planiranja porodice, pokretanja privatnog biznisa i slično. Venera ovog dana ulazi u znak Vage što će doneti temu partnerskih odnosa, posebno javnih, formalnih i dugoročnih veza. U narednih par nedelja moguca su planiranja veridbe i venčanja.

Iskoristite povoljan period da učvrstite svoje odnose. Ukoliko u ovom periodu ulazite u vezu ona ima više šanse da bude dugorocnija. Posebno ovog dana kada Venera napravi najbolji aspekt prema Plutonu na nultom stepenu moguće su velike povoljne prekretnice u vašem emotivnom životu. Dobar je dan i za poslovne saradnje i partnerstva. Najbolje će proći svi oni koji su spremni na kompromis i diplomatijom dolaze do rešenja. Odličan dan da se započnu sve važne promene i transformacije.

leto žena devojka horoskop zodijak Foto: Pexles / Walter Torres

U petak u prvom delu dana Mesec pravi lep aspekt prema Uranu i Neptunu, što donosi promene u okviru porodice, selidbe, renoviranja i unapređenja. Možete poželeti da promenite boju zidova u stanu ili napravite razmeštaj. Ovog dana ste senzitivniji nego inače, možete zeleti više da boravite kod kuće i u osami. Lakše dolaze suze, seta, sa nostalgijom se sećate prošlih vremena. Ukoliko možete dan provedite pored vode, u dubokom opuštanju i odmoru.

U večernjim časovima Mesec prelazi u znak Lava i odmah pravi opoziciju sa Plutonom, što sa jedne strane donosi pojavu strahova i otpora prema promenama koje vam se nameću, a sa druge strane donosi borbu ega i konflikte. Izbegavajte nasilne ljude i agresiju. Malo kasnije Mesec će napraviti lep aspekt prema Veneri što može doneti lepe trenutke sa voljenom osobom i na emotivnom planu. Povoljno je za izlazak u dvoje.

Subota će biti veoma neobična. Nećemo imati ni jedan planetarni aspekt čak ni Mesečeve tranzite. Sve aktivnosti treba obavljati polako i umereno, sa fokusom na sebi i unutrašnjem stanju. Ovog dana imate veću mogućnost da sami kreirate svoj dan bez mešanja spoljašnjih faktora.

Nedelju završavamo Mesecom u Lavu koji će napraviti lepe aspekte ka Jupiteru i Merkuru pa je ovo fantastičan dan za kraća ili duža putovanja ili planiranja istih. Dobro je da budete viđeni i da organizujete ili posećujete zabave, rođendane, koncerte i da se družite. Ukoliko vam je trebalo hrabrosti da povedete neke razgovore ili da pokrenete nešto važno u svom životu, ovi uticaji vam mogu dati vetar u leđa.

Ovog dana planeta Pluton se vraća u znak Jarca na nekoliko nedelja, kako bi napravio završne promene i oslobodio vas svega starog što vas je držalo u mestu i kočilo da idete napred. Ovu promenu mogu snažnije osetiti osobe koje su znak ili podznak Škorpija. Takođe, planeta Uran ovog dana kreće retrogradno što će najviše osetiti Vodolije. Ovog dana imate značajne razgovore i bitne informacije dolaze do vas. Posebno je aktuelno prenošenje važnih informacija na nekoj proslavi ili u društvu.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop