• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako karma iz prošlog života utiče na svaki horoskopski znak: Svakog od nas vezuje nešto posebno

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako gledamo na prošlost, tako ćemo lakše dočekati sadašnjost

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Položaj planeta u trenutku vašeg rođenja mnogo toga govore o vama samima, vašem karakteru ali i o prošlosti i onome što vas čeka u narednim godinama. Pošto je astrologija velika nauka koja se svaki dan "nadograđuje", svakim danom se i otkriva nešto novo, poput saznanja da karma iz prošlog života može mnogo da utiče na neke kasnije "delove" vašeg života.

Teorija horoskopa i karme

Mnogo puta većina negativnih planeta može dati najbolje rezultate. Priroda i univerzum sve kockice poslažu da bude onako kako treba da bude, a ne baš onako kako priželjkujete. Moramo nešto naučiti iz tih prošlih dela, a ne samo da upravljate sadašnjošću.

Kako prošli život može da utiče na svaki znak Zodijaka?

Ovan

Karma ovog znaka je povezana sa sebičnošću. Lekcija uključuje učenje da uzmete u obzir potrebe drugih koliko i svoje, jer nismo sami na svetu. Potrebno je razviti lično samopouzdanje, kao i postati vođa (na poslu ili kod kuće), piše "Medium".

Bik

Karma vašeg znaka se otkriva kao izazov ličnog vrednovanja. Morate izgraditi unutrašnje samopouzdanje i ne zasnivati sopstvenu vrednost na broju imovine koju imate.

Blizanci

Za pripadnike ovog znaka, cilj je da prevaziđu površnost kako bi došli do onoga što ih zanima. Takođe, treba da nauče da koriste komunikaciju na pozitivan način, a ne da kritikuju ili ogovaraju.

Rak

Karma vašeg znaka se fokusira na emocionalno. U tom smislu, Rak mora sebi pružiti emocionalnu podršku koja mu je potrebna umesto da je traži u drugima. Ne treba živeti u prošlosti.

Lav

Lavovi se suočavaju sa karmom sličnom Ovnovoj, jer oba znaka imaju izraženu sklonost ka egocentrizmu, koji može da preraste u narcizam. Trebalo bi napustiti autokratiju, slušati druge i biti fleksibilniji u mišljenju.

Devica

Karma Device je zasnovana na ravnoteži i osećajnosti. Naučite da primenjujete racionalnost na događaje i ljude, a da vas ne navede na cinizam ili kritiku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop