• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. SEPTEMBAR: Bikovima se plan dobro razvija, Strelcu partner skače po živcima

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Jusdevoyage

Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ne žalite truda i aktivirajte se na svaki mogući način. Više je nego izvesno da vas očekuje jedan priliv, ali budite spremni da deo novca odmah prosledite. Neke obaveze čekaju. Savršen trenutak za tajni emotivni susret. Strast naglašena.

BIK

Vaši se planovi odvijaju dobro, ali vi sami nećete biti u najboljem raspoloženju. Iskoristite dan da se čujete sa nekim od spoljnih saradnika ili da pokrenete priču sa poslovnim partnerima iz inostranstva. U emotivnom segmentu promenljivo raspoloženje.

BLIZANCI

Umorni ste i iscrpljeni, ali ne smete dozvoliti da ove okolnosti utiču na vas. Danas je jedan od boljih dana da se angažujete u razgovorima sa ljudima koji su vam bitni. Iskoristite popodne da se odmorite. Emotivno odlično vreme.

prijatelji, smeh, osmeh, lepo vreme, horoskop Foto: Shutterstock

RAK

Dobijate šansu da jednom od poslovnih partnera prosledite svoju ideju. Iako ovu osobu smatrate autoritetom u svom domenu, ona je itekako spremna da prihvati vaše predloge. Nemojte zapostavljati emotivnog partnera, nađite vremena za njega.

LAV

Krenuli ste na posao u mnogo odlučnijem raspoloženju, rešeni da danas konačno završite nešto što se danima razvlači. Ipak, malo je verovatno da ćete biti zadovoljni rezultatima. Jedna osoba privlači vašu pažnju, ali smatrate da je previše rano za akciju.

DEVICA

Ne samo što je ovo dobar dan u poslovnom segmentu, već vas može potrefiti i ljubavna sreća. Device u toku dana upoznaju osobu sa kojom će kratko porazgovarati, ali koja će ostaviti utisak na njih. Ako postoji ljubav na prvi pogled - danas bi mogla da se pokrene.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop