• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Stiže Mlad Mesec u Devici i sa njim haos! Ljubavni život Bika se drastično menja, Lavovi nek paze na pare

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Narednih šest meseci mnogima će biti period preporoda

  • 0
retrogradni merkur Foto: Pixabay

Danas je taj dan, mlad je Mesec u znaku Device i ovo je period kada nam se javlja potreba da se stvari poređaju i organizuju. Moguće je da ćemo se posvetiti raščišćavanju nekih stvari i praviti prostor za neke nove stvari.

Razmislite da pomognete, možda i više nego ikad pre, brinite se o vama dragim ljudima pa i životinjama. Nemojte da se brinete ako uhvatite sebe da preispitujete neke svoje poteze ili neke stare ideje kao i određeno ponašanje. Vreme je da preuzmete odgovornost za odluke koje ste doneli ili ćete tek doneti.

Kako će mlad Mesec da utiče na svaki znak?

Ovan

Vama će ovog mesec fokus biti na zdravlju. Vreme je da počnete iznova da brinete o sebi ili da učinite svoje radno okruženje efikasnijim. Ovo će vam biti jako bitno u narednih šest meseci. Nije na odmet da promenite ishranu.

Bik

Ljubavni život će vam krenuti uzlaznom putanjom. Mlad Mesec će vam pokazati da niste izbirljivi bez razloga i da samo tražite nekoga se romantično povežete i družite. Savršenstvo je u oku posmatrača i ako vam veza bute zdrava, biće i vama bolje.

Blizanci

Više ćete vremena provoditi u svom domu jer će vam ovaj mlad Mesec dati snagu za novi kosmički početak i očistićete svoje mesto boravka. Potrebno vam je rasterećenje obaveza u vašem životu i poslu. Otkrijte svoje praktične strane koje će vam odbaciti stare navike.

zodijak, horoskop, šuma, devojka, leto Foto: Unsplash/Kitera Dent

Rak

Moguće je da ćete promeniti način komunikacije sa okolinom. Sada želite tačne i precizne informacije, ali pre svega apsolutne činjenice koje će vam pomoći da naučite nešto novo. Moguće da ćete pokrenuti neki mentorski program ili časove podučavanja.

Lav

Vreme je da se pozabavite svojim finansijama. Bićete skloni ekstravaganciji i ovo je vama kosmički poziv da se probudite kad je reč o vašem novcu Možda dođe do nekih promena, krenućete na drugačiji način da gledate na svoj novčani doprinos.

Devica

Imaćete priliku da izbliza pogledate ko ste i čemu težite. Moguće je da će vam trebati kratak predah. Razmislite o nekom izletu ili odlasku na selu. Neće biti neobično što će vam se po glavi motati ideja da osvežite svoj izgled i da ćete želeti da rastete kao osoba.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop