• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

4 horoskopska znaka koji doživljavaju "najveću transformaciju u životu" u drugoj polovini 2024. godine

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ove znakove nećete prepoznati do kraja godine

  • 0
Horoskop zodijak Foto: Profimedia

Septembar nastavlja da piše neka nova astrološka poglavlja dok čekamo Pun Mesec u Ribama, uvod u pomeranje čvorova koji će se desiti 2026.

Oktobar će nastaviti priču o pomračenju iz aprila ove godine sa punim mesecom u Ovnu 17. oktobra, dok Mars ulazi u Lava 3. novembra, pripremajući nas za nezaboravan retrograd koji će se dogoditi početkom decembra.

Pluton ponovo ulazi u Vodoliju 19. decembra, suprotstavljajući se Marsu i omogućavajući nam da se vratimo do Merkurovog ulaska u Lavu. Tokom ovog tranzita od nas će se tražiti da proverimo svoj ego i dostignuća.

Priča koja je počela u avgustu nastaviće da se odvija tokom ostatka godine i u narednoj, a ova četiri znaka Zodijaka doživeće najveću transformaciju od svih.

1. Blizanci

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Blizanci mogu da se pripreme da će se „pronaći kao nikada ranije“. To je zato što je Jupiter u vašem znaku od maja, a sada uspostavlja kontakt sa Saturnom i Marsom, podstičući vaš proces transformacije. Tokom ovog perioda, bićete testirani i ono što je vaša srž - biće pred izazovom. Saturn od vas traži da vidi da li možete da se prilagodite i koliko dobro upravljate svojim obavezama.

Jupiter vam donosi mnogo novih uvida i moći dok nastavljate da učite više o svojim talentima i sposobnostima. Sada je vreme da usavršite nove veštine i budete otvoreni za učenje jer će vam ovi alati pomoći da se popnete na vrh.

Kako godina nastavlja da vam pomaže da obnovite svoje temelje, tako ćete i uvideti da vam podrška koju dobijate od svih oko vas može pomoći da otkrijete put kojim želite da idete.

Ova godina vam pruža mogućnost da se intelektualno proširite, izgradite bolje veze i ne osećate obeshrabreno kada ste gurnuti nazad. Sve dok nastavljate da dajete sve od sebe i održavate zamah, Jupiter vam pomaže da pobedite.

2. Devica

Devica Astrologija, Zodiac, znak, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Jedna od lekcija koje ste izdržali od Jupiterovog ulaska u Ribe 2022. je uticaj vaših odnosa na vas. Videli ste kako se lični rast i evoluciju u poslednjih nekoliko godina, a sada, sa Saturnom u Ribama, stvari mogu da budu - teže. Dobra vest je da ste već na pola ovog ključnog tranzita, koji nastavlja da "rastače" vaš koncept odnosa i omogućava vam da utrte put onim prijateljstvima i partnerstvima koji vam donose dinamičnu, plodnu energiju koja pomaže u vašoj evoluciji.

Sa Jupiterom u Blizancima, stvari takođe mogu da budu "klimave" jer se osećate prinuđenim da upoznate nove ljude i pomerate svoje granice. Zato sada polako i temeljno shvatite koju vrstu energije želite od drugih i kako želite da vam ljubav bude uzvraćena u romantičnim vezama. Oni u vezi mogu ući na novi nivo, a drugi će možda imati priliku da upoznaju nekoga ko odgovara njihovoj energiji.

Ovi tranziti vas podsećaju da otvorite svoje srce i date sebi priliku da volite.

3. Ribe

Ribe, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Tokom ovog period, možda ćete se osećati kao zvezda. Saturn je i dalje u vašem znaku i trenutno je retrografan, što vam donosi "na videlo" iskustva koja ste stekli ranije ove godine, kao deo lekcija tokom Saturnovog boravka u Strelcu.

Dok stičete uvid u svoje ciljeve kada je u pitanju karijera, zanimanja ili škola – ono što će ovaj put biti drugačije je to što razvijate plan kako biste stigli tamo gde želite. To je tranzit koji će nastaviti da vas gura, ali sada imate i malu pomoć od strane Jupitera u Blizancima koji vam još pomaže da izgradite jaču bazu kako biste mogli da katapultirate svoje snove.

Vaše samopouzdanje takođe dostiže novi nivo, jer ste dostigli novi nivo samoouna novom nivou jer ste sigurniji u planiranje unapred. Ali tranzit takođe poziva da budete prisutniji sa onima oko vas. Možda se čini da je lako fokusirati se samo na posao, ali moćna poruka tokom ovih tranzita je da uvek treba da pokušate da odvojite vreme za druženje sa prijateljima i porodicom, jer je takođe hranljivo i lekovito za dušu.

4. Strelac

Strelac, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Već ste imali posla sa ovom promenljivom energijom kada je Saturn, planeta karme, bio u vašem znaku pre mnogo godina. Lekcije se nastavljaju jer morate da otkrijete koren problema i da ugradite sve naučeno iz prošlosti u sadašnjost. Ako se osećate kao da ne napredujete mnogo na poslu ili u školi, ovi tranziti vas podsećaju da budete strpljivi.

Kao i kod svih promenljivih položaja ovog puta, odnosi su važni, posebno sa Jupiterom u Blizancima koji vam daje šarm i auru da privučete druge oko sebe. Vodite računa o odnosima koje sada sklapate jer će to imati uticaja na vas u sledećoj godini.

Iako vam je lako da izgradite odnose i napredujete sa timom, takođe shvatate da možete mnogo toga da postignete i sami. Za to vreme je potrebna disciplina kako ne biste izgubili iz vida ono što vam je važno. Budite otvoreni da iznova radite iste stvari jer samo ćete ponavljanjem uspeti da nastavite da se razvijate. Uključite optimizam i strpljenje koji su vam potrebni da nastavite svojim putem.

(Ona.rs/Your Tango)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop