• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Merkur je ponovo u Lavu: Neki znaci moraju da se paze zlih jezika, drugi jurišaju ka uspehu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pred nama je jedan zanimljiv period

  • 0
posao, horoskop, poslovna žena Foto: Shutterstock/Ollyy

Razna astrološka dešavanja nam se dešavaju ovih dana, a jedno od tih je i povratak Merkura u normalni hod posle retrogradnosti gotovo ceo avgust. Sada kada je on krenuo "normalnim" hodom, Merkur je ušao u znak Lava 4. septembra.

Šta ulazak Merkura u Lava znači za vaš znak?

Ovan

Ovo je najbolji period da pokažete svoje veštine i razvijete liderski potencijal. Isto tako, treba da motivišete ljude i održite situaciju pod kontrolom. Bićete posebno šarmantni i duhoviti, pa ćete da privučete potencijalne partnere.

Bik

Okrenućete se porodici i više ćete pričati sa njima. Dobar je trenutak da razjasnite nedoumice koje imate. Na poslu će biti važno da imate hrabrosti da kažete ono što želite, piše "Hindustan times".

Blizanci

Ne dozvolite da vam ideje ostanu samo ideje - realizujte ih! Vreme je da počnete da izlazite, bilo da se radi o sastanku sa potencijalnim partnerom ili sa prijateljima. Dopašćete se svima.

Rak

Bićete sigurni u svoje znanje i biti kreativniji u poduhvatima. Imaćete uspeha ako sa šefom razgovarate o povećanju plate. Posao će vam ići dobro ako ste u sferi marketinga. Komunikativni ste.

Lav

Polako ćete gubiti tremu pred izlazak u javnost. Iako će vam reči teže ići, lako ćete se snaći u govorima pred publikom. Ako ste sami, moguće od ovog perioda da vam se smeši ljubav.

Devica

Treba vam pauza od svega, pa ćete se baviti duhovnim stvarima. Dobar je trenutak da završite započete poslove, ali budite oprezni da neko na poslu ne počne da tračari o vama. Bićete osetljiviji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop