• 0

Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTROVODIČ: Udvarači "progone" Jarčeve, Device ne mogu da prestanu da misle na prošlost

N. K.

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 9. do 15. septembra 2024. godine

  • 0
San, Sanovnik, Hvatač snova, Horoskop Foto: Shutterstock

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele?

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Povremeni problemi sa metabolizmom i usporeno varenje mogu se regulisati ishranom. Bazirajte obroke na kuvanoj hrani, varivima, ali i povrću, mlečnim proizvodima. Konzumirajte smokve i suve šljive.

Ljubav

Mars se preselio u Raka u vaše polje intime, prošlosti, porodice, temelja, ukazujući na pojačane aktivnosti u ovim segmentima u narednom periodu. Biće tu dobrih dešavanja – više „akcije“ u domu (neko kroz sređivanje, neko kroz druženje), nekome će intima biti prilično vruća jer će strasti biti jake....ali pošto postoji potencijal da bude i loših (svađe, tenzija, kvarovi, problemi sa domom ili porodicom, emotivna preosetljivost i povredljivost), vaše je da se potrudite da dobro prihvatate izazove, iskulirate i rešavate ih mirnim putem.

Slobodni – nova, više nego interesantna poznanstva.

Posao

Poslovna svakodnevica i odnos sa kolegama/saradnicima i dalje će biti mesto na kojem se najviše energetski trošite i u kojem gubite najviše vremena i živaca, najpre zato što će se neke bitne situacije odlagati, prepreke pojavljivati a odnosi biti zategnuti. No, ukoliko imate poslovna putovanja u ovoj sedmici ili ste u fazi značajnih pregovora sa nekim ljudima,  e, tu već možete očekivati više nego pozitivan razvoj situacije. Finansijski je ovo prilično dobra sedmica – možete lepo zaraditi.

Zdravlje

Osećaćete pritisak stresa više nego inače. Fizički – osetljivost stomačnog dela.

BIK

Bik, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Teško ćete odolevati iskušenjima, naročito po pitanju omiljene hrane, ali i slatkiša. Savetuje vam se više kretanja, šetnje i fizičke aktivnosti, da brže potrošite sve te kalorije.

Ljubav

Partner će imati svoje uspone i padove tokom ovog perioda, promenljiva raspoloženja – red emocija, red strasti, red romantike, red posesivnosti, red nervoze, ali to neće uticati mnogo ni na vas lično, a ni na vaš odnos. Uživaćete u onim trenucima kada su emocije i bliskost na prvom mestu, a kada dođu oni napeti momenti ili ćete se baviti sobom i svojim obavezama ili ćete se pak truditi da razgovorom rešite stvari.

Što se slobodnih Bikova tiče – interesantna nedelja da se sa nekim upoznate ili da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva i koja pozitivno deluje na vas.

Posao

Jedna, prilično korektna poslovna nedelja. Najpre je finansijski segment zanimljiv – može se sada zaraditi i od redovnog posla, ali i od dodatnog/dopunskog poslovnog angažovanja, a neki Bikovi mogu dobiti i finansijsku nagradu ili novčani podsticaj. Obaveze će biti završene na vreme i bez većih teškoća, a sa kolegama ćete u ovom periodu imati i dobar dogovor i saradnju, pa čak i međusobno pomaganje. Ukoliko ste imali nerazumevanje sa nadređenima – sada će sve doći na svoje mesto.

Zdravlje

Osetljivo grlo i urinarni trakt.

BLIZANCI

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Metabolizam vam je usporen, pa uzimajte laganiju hranu, sa najvećim procentom povrća (najbolje zeleno lisnato) i manje obroke. Slatkiši vam se sada lako "lepe" pa pokušajte da ih izbegavate.

Ljubav

Ova je sedmica kao stvorena da se uživa, bude okružen dragim licima sa kojima se tako lepo radujete i smejete zajedno, dobra je za putovanja i za provod. No,isto tako je dobra da vam srce brže zakuca zbog nekog, da vam se popale svi ljubavni alarmi i da poželite da osobu, koja je „krivac“ za sve ovo, osvojite, i to što pre. I to sada jeste moguće.

Zauzeti Blizanci – i partner i porodica će vam donositi red radosti i zadovoljstva, red komplikacija i stresa. Komplikacije i stresovi će se prevazilaziti, a radosti će vam puniti srce. Ovo je period i za lepa dešavanja i događaje kod vas, za promene koje će vam prijati.

Posao

Polako izlazite iz jedne, dosta ograničavajuće i naporne poslovne faze koja je donela i pritisak na vas, ali i sporost, verovatno baš po onim stavkama koje su vam najbitnije. U ovoj vas sedmici prati jedan solidan talas sreće – to ne znači da će se baš sve prostrti pred vama kao crveni tepih (mada, nekog može i to da potrefi), ali znači da jeste dobar momenat da date sve od sebe u onim situacijama, projektima, dogovorima koje ste postavili kao cilj sebi. Malo promenljiva, ali dosta finansijski dobra nedelja.

Zdravlje

Nešto više mentalnog pritiska. Povremena osetljivost stomaka, uglavnom sitnije tegobe.

RAK

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Možda bi bio momenat za promene u ishrani. Shvatićete da vamneke namirnice ne prijaju I možete da ih skinete sa svoje “liste”. Svedeni, ali redovni obroci su ono što vam donosi najvišeenergije I dobrobiti.

Ljubav

Emotivno – uznemirenost ili usplahirenost. Ukoliko imate te „uznemirene“ faze (koje uglavnom dolaze zbog toga što su emocije uzburkane, a sto pitanja se mota po glavi) – ono što je potrebno jeste da se sa partnerom porazgovara, jer će razgovori ići lako i doneće vam stabilnost i mir. Ukoliko ste u „usplahirenoj“ fazi – onda funkcionišete kao da su vas pundravci uhvatili – sto ideja imate, sto želja vam ispunjava srce – i sve ovo je moguće ostvariti i napraviti prave dogovore sa voljenom osobom. Slobodni – neko se pojavio i pokrenuo vas. A možda ste i rešili da više nećete da čekate, već ćete napraviti prvi korak ka osobi koja vam se dopada.

Posao

Dobra je nedelja da se pokrenete, još više nego do sada. Krenite ka svojim ciljevima, ka onome što želite, najveće prepreke su iza vas, a ispred vas je dobar rezultat vaših akcija. Ukoliko su neki dogovori ili projekti u poslednje vreme klackali, bili neizvesni – sada ulazite u fazu realizacije, zaključenja, potpisivanja. I u ovoj nedelji ali i za budući period važi da ćete sami sebi biti najbolji pokretač, ali isto tako i najveći kritičar. Idite hrabro, ali pametno. I ne nervirajte se oko gluposti.

Zdravlje

Ne trčite i ne žurite nigde, jer su moguće povrede.

LAV

Lav, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Pomozite sebi i svom organizmu i izbacite sa jelovnika one namirnice za koje znate da baš i nisu zdrave. Dakle, smanjite začine, jedite manje masnu hranu i odreknite se ponekog slatkiša...

Ljubav

U emotivnim odnosima situacija nije loša, a ima prostora da bude i bolja. A da bi stvari funkcionisale bolje, lakše i lepršavije između voljene osobe i vas – treba da se razgovara. I ne mora da se priča o ozbiljnim ili teškim temama, one neka ostanu za neki drugi put, sada bolje razgovarajte o tome šta bi vas kao par radovalo, opustilo, zabavilo, šta bi vam donelo dobru energiju i smeh. A kada popričate – e, onda to sprovedite u delo.

pSlobodni Lavovi – jako lepo vam je naglašeno polja prijatelja i druženja, kao i polje aktivnosti, susreta. Spojite ta dva i dobili ste dobru zabavu i mnogo flerta u najavi!

Posao

Najveći pritisak na vas je popustio, u ovu sedmicu već ulazite rasterećeniji i sa boljom energijom. I neće vam ništa biti teško – bićete u pokretu, rečiti, ubedljivi i sposobni da iskomunicirate i sa onim najzahtevnijim saradnicima i okrenete „vodu na svoju vodenicu“, bićete motivisani i puni elana. Imate više nego dobre prilike da tokom ove nedelje pravite baš dobre dogovore, ali i da solidno zaradite. Poslovna putovanja će se pokazati kao prilično uspešna. Nije vam loš period, navalite i zaradite!

Zdravlje

Ako malo povedete računa o ishrani i nešto više se krećete – bićete skroz ok.

DEVICA

Devica Astrologija, Zodiac, znak, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Preporučuju vam se kuvana jela, i to najviše supe i čorbe u kombinaciji mesa sa više vrsta povrća koje će vam donositi energiju. Nešto više vas mame slatkiši ovih dana – i to je ok, samo ne preterujte.

Ljubav

Merkur, vaša planeta, ponovo je u vašem znaku, a pošto vam je i Sunce tu – sve ćete videti jasno i bistro, misli će biti čiste i precizne, a reči – tačno u metu. Iskoristite ovaj period da napravite pozitivnu promenu i dobre pomake u partnerskim odnosima, da rešite, pokrenete na bolje. Vi sada možete biti inicijator i nekih lepih zajedničkih dešavanja, ali i rešavanja tema i pitanja koja su vam kao paru od važnosti.

Slobodne Device – nemojte dozvoliti da vas prošla emotivna iskustva ograničavaju, blokiraju, plaše. Prošlost vam je donela iskustvo koje sada možete primeniti u novim ljubavima, novim počecima.

Posao

Dobar je trenutak da se napravi poslovna promena ili da joj se makar ozbiljnije krene u susret, pogotovo ako već neko vreme imate osećaj da se vrtite u začaranom krugu u kojem se pritisak na vas pojačava, a posao vam više ne donosi osećaj svrhe i zadovoljstvo. Niko ne može da vam obeća laganu promenu, ali je sigurno da vam je ona potrebna. Po pitanju finansija bićete prilično zadovoljni – prilivi su ujednačeni, a moguće je da neki od vas u ovoj sedmici budu i nagrađeni ili dobiju novac od dodatnog posla.

Zdravlje

Malo ste umorni, ali ste dobro.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop