• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. SEPTEMBAR: Blizanci treba da priđu simpatiji, Ribe ne smeju da podlegnu provokacijama

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
sandale Foto:Shutterstock

Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskopdoneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas možete zatražiti uslugu od kolege ili saradnika a stoje vam i mogućnosti za neočekivane novčane prilive. Ljubavna dešavanja odvijaju se u neočekivanom pravcu – moguće je vrlo podsticajno novo poznanstvo. Tajna komunikacija.

BIK

Vi ste puni energije i možete uraditi dosta, čak i onih najkomplikovanijih obaveza. Takođe – dobar dan da pronađete rešenje za nešto što vas je mučilo. Mozak vam radi brzo. Preko prijatelja ili interneta mogućnost za flert i novu ljubav.

BLIZANCI

Imate dobre planove, još bolju organizaciju a i okolnosti vam idu na ruku. Sve se „namešta“ da ostvarite dobre pomake u poslovnom segmentu. Ove srećne okolnosti iskoristite i kada je ljubav u pitanju – priđite osobi koja vas zanima.

Romantični dejt, ljubavni sastanak Foto: Shutterstock

RAK

Danas je veliko pitanje da li ćete uspeti da uhvatite i dva minuta slobodnog prostora. Sa svih strana vas saleću pozivi, razgovori, gomila sitnih obaveza kojima ne vidite kraja ni konca. U emotivnom segmentu – povredljiviji ste nego inače.

LAV

Danas je dan za odlične ideje, kao i za njihovu realizaciju ali nećete moći baš sve da odradite sami. Potrebna vam je pomoć i nemojte se ustručavati da pitate za savet. Emotivno – vaša harizma i nastup privlače pažnju suprotnog pola.

DEVICA

Bilo bi divno da se maksimalno angažujete oko svega što vam je bitno, jer to sada i možete pokrenuti. S druge strane – vodite računa da svojom nervozom ne uvredite neke ljude. Emotivno – porazgovarajte sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop