• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Petak 13. će najviše uticati na ova 4 znaka: Današnji dan je prekretnica, velike stvari su pred vama

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čekaju nas veliki koraci i odluke

  • 0
sreća, detelina, detelina sa četiri lista Foto: Shutterstock/AstroStar

Danas je 13. u mesecu i pada na petak, a svi znamo da "petak 13." nije srećan ni datum ni dan kada se poklope. Međutim, kada je reč o astrologiji, dešava se nešto interesantno.

Naime, iako petkom vlada Venera, planeta ljubavi i lepote, istina je da bismo mogli da se osećamo frustrirano i preplavljeni nekim emocijama, a postoje čak četiri znaka Zodijaka na koja će najviše uticati ovaj datum. Današnji dan je odličan da manifestujete svoje želje i da napravite velike korake.

Devica

U poslednje vreme vam i nije baš mnogo toga išlo od ruke. Zato je sada trenutak da se pripremite za velike stvari koji će probuditi strast u vama, piše "Style caster". Vama će se u narednom periodu istaći oni pravi ljudi, bilo da je to prijatelj, partner ili neki poznanik. Imate "posao" sa opozicijom Saturna i Neptuna u Ribama, što vam donosi konfuziju, ali ćete uspeti da se izborite sa svim preprekama.

Vaga

Vreme je da prestanete da kukate i da zasijate. Današnji dan je dan "božanske ženstvenosti" i pošto je vaš vladar Venera, privlačićete samo lepe stvari i bićete zaslepljeni lepotom oko sebe. Međutim, pažnja će vam lutati, a pošto vam je Mesec u četvrtoj kući, polju porodice, bićete sa svima u kontaktu, čak i sa onima sa kojima se dugo niste ni videli ni čuli. Vežbajte zdrave granice među ljudima, jer lepota je u vama.

Jarac

Vama su danas pod velikom pažnjom emocije i instinkti pa je pravo vreme da se posvetite sebi i svojim potrebama. Kako se Mesec bude kretao ka Plutonu, tako će tokom dana sve više da raste neka doza transformacije. Želećete promene i nećete stati dok ih ne postignete. Nijedna pobeda nije laka, pa se spremite za buran dan.

Ribe

Kod vas je mnogo toga na tanjiru. Nekako pokušavate da se psihički izborite sa svime što vam se dešava. Približavate se pomračenju Meseca u vašem znaku, i to putovanje će biti dugo ali i poučno. Nosilac se duboke mudrosti, pa je vreme da probudite u sebi ogromnu energiju da se izborite sa današnjim danom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop