• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za jedan znak Zodijaka je najbolji period u godini: Jak aspekt između Venere i Jupitera

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svakome od nas predstoji nešto interesantno

  • 0
sreća, devojka Pixabay.com

Razna astrološka dešavanja se svakodnevno događaju, pa se tako sutra "čeka" trigon između Venera i Jupitera, planete ljubavi i emocija sa planetom sreće i prosperiteta.

Šta to znači?

U nedelju 15. septembra nas čeka harmonija, jer se ove dve planete spajaju pod uglom od 120 stepeni stvarajući tako pozitivan aspekt koji podstiče pozitivnu energiju, piše "Yahoo". Imaćemo jači želju da negujemo naše odnose, dok ćemo istovremeno pojačavati društvenost i komunikaciju sa drugima.

Šta trigon Venere i Jupitera znači za svaki znak?

Ovan

Vama je samo nebo granica. Sa dragom osobom, prijateljem ili rođakom ćete ostvariti zajednički poduhvat. Želećete da putujete i da istražite svet.

Bik

Kod okoline ćete zavredeti veće poštovanje, a vama će samopouzdanje biti na visokom nivou. Bićete produktivni i povećaće se vaše finansije.

Blizanci

Ovo je jedan od najskladnijih trenutaka u ovoj godini za vas. Biće vam romantični period i sve će vam ići od ruke. Dopustite sebi da zasijate.

Rak

Više ćete vremena provoditi sa porodicom i prijateljima. Bićete više optimistični u pogledu svoje budućnosti. Negovaćete mir u sebi.

Lav

Srećan je period za druženje sa prijateljima i poboljšanje društvenog života. Probaćete da nadoknadite izgubljeno vreme sa prijateljima.

Devica

Sve će vam na poslu ići od ruke. Bićete kreativni, a i finansije će se povećati. Budite opušteniji u kontaktu sa nadređenima. Zadovoljstvo je tu.

Vaga

Oslobodićete se svoje uobičajene rutine i krenućete u nove avanture. Ako krenete da učite nešto, ići će vam od ruke. Možete ići na putovanje.

Škorpija

Vama će fokus biti na bliskim ljudima. Vežbaćete praksu uma i tela i želećete partnera koji će vam uzvratiti istom merom.

Strelac

Ljubav i zabava će vam biti prioritet u ovom periodu. Uspećete da se povežete sa svima, a bićete i umetnički nastrojeni.

Jarac

Iskoristite svoj šarm za napredak na poslu. Probudite svoju maštu kako biste došli do cilja koji ste zacrtali. Ne odbacujte ideje.

Vodolija

Imaćete sreće u izražavanju pred drugima. Dobar je trenutak da odbacite monotniju i da se uvedete sebi neke nove rutine.

Ribe

Bićete orijentisani na veze kako partnerske tako i porodične. Lako ćete rešavati sve probleme koji vas muče. Napravite korak dalje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop