• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR: Vage danas razmišljaju samo o ovoj osobi, Bikovi u nedoumici

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, bicikl, most, jesen Foto: Pexels.com/Dominika Roseclay

Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Moći ćete da uhvatite zalet kada je poslovni segment u pitanju. Ipak, postoji mogućnost za greške jer ste nefokusirani i razmišljate o stvarima koje nemaju veze sa poslom. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu. Ne odlučujte na brzinu.

BIK

Može vam se ponuditi nešto što iskače van obrazaca onoga što ste radili do sada. I pored nesigurnosti, vredelo bi makar razmisliti o ovoj ponudi. U ljubavi su moguća neuobičajena ponašanja ili čak ulazak u neobaveznu avanturu.

BLIZANCI

Razmišljate o nečijim rečima i što više analizirate situaciju, sve ste manje sigurni u iskrenost osobe koja pokušava da vas ubedi u neke stvari. Budite obazrivi, pogotovo ako je neka vrsta rizika u pitanju. Imate osećaj da emotivni partner nije iskren.

zodijak, horoskop, šuma, devojka, leto Foto: Unsplash/Kitera Dent

RAK

Poslovno okruženje može biti mesto grešaka i trzavica sa kolegama. Pokušajte da ne potpirujete dodatno situaciju. Iako imate osećaj da vas emotivni partner ne razume, potrudite se da ne unosite tenziju u vašu komunikaciju. Lako je prebroditi neke stvari.

LAV

Imaćete osećaj da su neke stvari u poslovnom segmentu konačne i da vi ne možete uraditi ništa po tom pitanju. Ne pokušavajte da promenite situacije, već da im se prilagodite. Ono što želite nije u skladu sa onim što dobijate u svojim emotivnim vezama.

DEVICA

Ovaj dan jednostavno nije „"vaš". Niti ste vi u posebnom raspoloženju za posao, niti imate podsticaj da se aktivirate po pitanju obaveza koje su se nagomilale. Malo ste više romantično raspoloženi i prijaće vam komunikacija i susret sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop