• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poslednji koridor pomračenja kreće 18. septembra i trajaće do 2. oktobra: Evo kako će da utiče na svaki znak

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Astrolozi za ovaj dvonedeljni period između pomračenja Meseca i Sunca, očekuju da bude prilično težak

  • 0
Potpuno pomračenje Meseca Foto: Tanjug/AP

Stiže novi pun mesec, poznat i kao "žetveni mesec" jer se leto bliži kraju, i lagano ulazimo u jesen.

Uz to od 18. septembra do 2. oktobra 2024. Zemlja ulazi u koridor pomračenja, što je prirodni fenomen koji se dešava kada Zemlja prolazi između Sunca i Meseca, i uzrokuje da senka pada na Mesec, zbog čega zatamljen i crven.

Astrolozi za ovaj dvonedeljni period između pomračenja Meseca i Sunca, očekuju da bude prilično težak.

Ovan

Opustite se i napunite baterije.  Ova lunacija bi vam mogla pomoći da zaista iskoristite svoje urođene psihičke sposobnosti i intuiciju. Slušajte šta vam univerzum govori.

Bik

Izađite i družite se! Verovatno ćete biti okruženi mnogim prijateljima, fanovima ili pratiocima. Ova lunacija osvetljava vašu društvenu mrežu i veze, tako da biste mogli da prisustvujete važnom događaju ili čak upoznate mnogo novih ljudi.

Blizanci

Nebo je granica.  Spremite se da se vinete više prema zvezdama. Ova lunacija osvetljava vaš profesionalni svet i mogla bi da donese unapređenje, nagradu, priznanje ili ponudu za novi posao. U ovom trenutku se trudite; sada ćete stići veoma daleko.

Rak

Proširite horizonte. Kako mesec stigne, mogli biste da budete naterani da uplivate na novu teritoriju. Ovo bi moglo da vas podstakne da rezervišete let i odete ili planirate zabavan odmor u godini koja dolazi.

Lav

Unosna prilika bi mogla biti iza ugla. Velika isplata, bonus, stipendija, nasledstvo ili paket beneficija bi mogli da budu na vašem putu. Ovo bi takođe moglo doneti vesti o vašoj imovini ili investicijama.

Devica 

Obratite pažnju na svoje odnose. Velika prekretnica oko značajne veze mogla bi da bude na dohvat ruke. Možete se useliti, dati dugoročno obećanje, obavezati se, veriti se ili čak i venčati u ovom periodu.

Vaga

Budite zauzeti i produktivni. Pomračenje Meseca povećava vašu produktivnost do hiper brzine. Možda planirate veliki projekat za svog poslodavca, preuzimate više odgovornosti ili čak napuštate jedan posao da biste započeli drugi.

Škorpija

Uronite u magiju.  Pomračenje Meseca za vas će biti kao pesma anđela. Romantika, strast, zadovoljstvo, umetnost, lepota i plodnost - sve sija u ovo vreme.

Strelac

Promena je na pomolu. Pomračenje Meseca moglo bi da izazove promene u vašem domu, nekretninama, porodici ili sa roditeljima. Na primer, možda ćete se preseliti, preurediti kuću ili čak renovirati.

Jarac

Prihvatite pobedu. Sa ovom lunacijom koja vam daje energiju, mogli biste debitovati ili raditi na velikom intelektualnom projektu, pisanju, govoru, reklamiranju, brendiranju ili komunikaciji.

Vodolija

Finansijska tranzicija je u toku. Ovo pomračenje Meseca verovatno neće samo doneti novac – već će vas i naterati da ga uložite na prava mesta. Povišica, novi klijent, nova ponuda za posao ili sporedni posao mogu da se pojave u ovo vreme.

Ribe

Vi ste pod reflektorom. Veoma važan lični cilj ili san sada može da bude dostignut — kao i promena oko značajne veze. Sada je trenutak da zakoračite u svoju moć, da se potvrdite i pokažete svima zašto ste tako lepi, magični i jedinstveni.

(Ona.rs/Good Morning America)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop