• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR: Lav pravac rekreacija, Ribe u dilemi u odnosu sa kolegama

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Kiša, devojka, astrologija, horoskop, zodijak Foto: Pixabay

Saznajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ako morate da odradite komplikovaniju obavezu - sigurno je da ćete otaljati posao jedva čekajući da što pre pobegnete. Imate vi svoje planove, a oni ne uključuju sedenje u kancelariji i jedne te iste ljude oko vas. Uživajte u ostatku dana.

BIK

Trebaće vam dodatne informacije u vezi projekta koji ste započeli ili koji vam je od skora ponuđen. Pomoć će vam ponuditi stariji kolega. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka. Ipak, lako ih možete rešiti.

BLIZANCI

Danas ćete se suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Taman da vam ova subota, ili makar njeni prepodnevni sati, prođu u nerviranju i razmišljanju. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis po nekim pitanjima.

retrogradni merkur Foto: Pixabay

RAK

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspele da vam promaknu. Ne razmišljajte preterano o tome. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

LAV

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a iskreno nemate ni dovoljno koncentracije za neke ozbiljnije probleme na poslu. Zato - pravac rekreacija, posao neka sačeka.

DEVICA

Jedan poslovni problem završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspeti. Imate razloga za zadovoljstvo, a obradovaće vas i pozitivna kritika od strane nadređene osobe. Razmišljajte o nekim lepim stvarima sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop