• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja od 23. do 29. septembra: Ponedeljak u znaku jakih emocija, nedelja nosi neočekivano

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop zodijak Foto: Profimedia

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u Bliznacima koji treba da donese puno komunikacije, priče, informacija i lakoću. Međutim, kako će jedini aspekt biti kvadrat prema Saturnu, koliko god želeli da održite osećaj laganosti i površnosti, okolnosti vam neće dozvoljavati opušteno stanje. Imaćete utisak ili da su drugi ljudi previše neozbiljni, pa će se nametati osećaj krivice i odgovornosti, što baš treba izbegavati ovog dana.

Moguće je i da će vas neko prozivati na više odgovornosti i ozbiljnosti. Umetnost je ovog dana održati opušteniji nivo komunkaciji sa drugima. Na objektivnom nivou mogući su prekidi i zastoji u komunikaciji, vesti koje vas mogu zabrinuti ili uznemiriti. Ovog dana Venera ulazi u znak Škorpije na nekoliko nedelja, pa će se emotivni odnosi intenzivirati, a finansijska situacija, posebno novac koji vam dolazi preko partnera, institucije, nasledstva, zajednice i slično će se pokrenuti.

U utorak i dalje su aktuelni komunikacija i kretanje, kraća putovanja, sa akcentom da sve obavite precizno, tačno i na vreme. Da to neće biti tako lako govore izazovni aspekti između Meseca i Merkura i Neptuna. Dešavaće vam se da izgubite fokus i koncentraciju, da vas neke pogrešne informacije navode na pogrešan pravac, ili da usled misli koje će lutati ne čujete pravu istinu. Ipak, ovog dana možete dobiti neočekivane pozive, susrete i informacije koje će vas potpuno iznenaditi i promeniti vaš ugao gledanja.

Dobar je dan za nove ideje i projekte. Posebno u večernjim časovima kada možete imati i neki romantičan susret ili razmenu nežnosti. Mesec u popodnevnim časovima prelazi u znak Raka što će baciti fokus na vaš unutrašnji svet, dom i porodicu. Moguća je rastrzanost i podeljenost u vezi neke situacije u kojoj ćete se naći.

horoskop, astrologija, zodijak, devojke, drugarice, vrh brda Foto: Pixabay/StockSnap

Od srede i dalje će biti aktuelne teme majke, dece, doma, porodice, neke nekretnine i zemljišta, privatnog biznisa i ranjivosti. Ovog dana ste osećajniji i ukoliko dođe do bilo kakve vaše reakcije, to će biti podstaknuto upravo ovim temama. Svađe i konflikti će se dešavati unutar doma i najbližih članova porodice. Lako ćete planuti i biti isprovocirani sitnicama, ali zapamtite da su te provokacije samo trigeri iz vašeg detinjstva.

Vraćanje u prošlost, seta, tuga, povećana emotivnost i osetljivost stomaka biće prisutna. Merkur u opoziciji sa Neptunom donosiće zbunjenost, konfuziju, pogrešne ili nepotpune informacije i to je ono što će dovoditi do pojave sukoba ili povređenosti. Najbolje je ovog dana potpuno se povući i distancirati od prevelike komunikacije ukoliko je to moguće i izbegavati razgovore koji treba da se baziraju na potpunoj iskrenosti i jasnoći.

Ovog dana planeta Merkur je na poslednjem stepenu, pa možete prekinuti sa nekim komunkaciji ili saradnju, mada je dobro i za okončanje prethodno započetih projekata. Ukoliko se bavite kreativnim radom, onda ovaj aspekt jako može pomoći u podsticanju inspiracije.

U četvrtak ujutro, pre nego što pređe u znak Vage, Merkur će napraviti fantastičan aspekt sa Plutonom na poslednjem stepenu, što je fenomenalno za velike transformacije i promene, koje mogu biti pokrenute istinitim informacijama koje će doći do vas. Odluke koje budete donosili i ugovore koje budete sklopili doneće vam veću moć i stabilnost u vremenu.

Ovo je sjajan aspekt za promene unutar vašeg radnog mesta i posla kojim se bavite, ali i promene u zdravstvenom smislu koje pokrenete ovog dana radiće za vaše najviše dobro. Oslobodite se svega toksičnog što postoji u vašem životu, ili barem jedne nezdrave navike. Moguće su lakše intervencije ili dogovori u vezi istog. Ovo je dan velikih promena za vas ali i na globalnom nivou. Najveća iskrenost će vam pomoći da prepoznate neke situacije i znakove pored puta. Dan za inspiraciju i kreativnost, ali i intuitivne uvide.

šolja, šolja kafe, horoskop, zodijak Foto: Pixabay/RoonzNL

U petak odmah posle ponoći može doći do pojave strahova i anksioznosti. Neke opsesivne misli koje budete imali neće vam dozvoliti da lako utonete u san. Mesec će preći u znak Lav i vaše sve emocije i potrebe biće vidljivije i vama i onima oko vas. Možete se probuditi sa željom da iskomunicirate neke stvari sa drugim ljudima. Ukoliko budete sanjali intenzivne snove, obavezno ih zapišite kao i uvide i ideje koje budete dobijali ovog jutra.

Imate potrebnu jasnoću i unutrašnji balans da znate u kom pravcu treba da idete, šta je važno i za šta se vredi boriti. Sa druge strane, Mesec u kvadratu sa Venerom, može doneti potrebu za partnerstvom ali ukoliko ste u nezadovoljavajućem položaju to više nećete moći potiskivati. Ovo je dobar dan da se borite za sebe i ono što želite posebno ako budete to učinili na suptilniji način.

Subota je dan kada možete izabrati ili da se potpuno povučete iz javnosti i okrenete sebi i svom unutrašnjem miru, ili ćete želeti da budete vidljivi i viđeni, pa ćete posećivati neka javna mesta, društvene događaje i zbivanja. Mesec je u lepom aspektu sa Jupiterom pa se intenziviraju plemenite emocije unutar vas i želećete da ih podelite sa nekim.

Nedelju završavamo izazovnim aspektima između Meseca i Urana što može doneti splet neočekivanih okolnosti i situacija, pa budite fleksibilni. Planovi vam se mogu drastično menjati pa je najbolje da se ne držite fiksnog rasporeda.

Ovog dana moguć je sukob ega sa osobom koja predstavlja neki vid autoriteta za vas. Mesec će preći u znak Device što dodatno pojačava pojavu kritike i potrebu za perfekcionizmom pa samim tim lakše vidite sve detalje i sitnice koje vam smetaju. Upravo jedna takva sitnica može biti povod za svađu.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop