• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najmističniji dan u godini očekuje nas 2. oktobra: 5 horoskopskih znakova doživeće velike promene

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pažljivo pogledajte da li ste među ovim znakovima

  • 0
Zodijak, astrologija, horoskop Foto:Pixabay

Početak oktobra u astrološkom smislu veoma je važan. Već drugog dana ovog meseca dogodiće se dva važna astrološka događaja: pomračenje Sunca i mlad Mesec. I Mesec i Sunce će biti u Vagi, a to će uticati na određene znakove horoskopa.

Ovog dana biće teško izbeći napetosti u komunikaciji čak i s najbližima. Energija nadolazećih transformacija (ličnih i globalnih) neće dopustiti da mirno sedimo na mestu.

Koji bi horoskopski znakovi trebalo da se pripreme za transformaciju u financijskom sektoru?

Rak

Rakovi znaju bolje od ikoga da je mladi mesec izvrstan za započinjanje novih projekata. Čak ni pomračenje Sunca neće im poremetiti planove.

Ovaj kardinalni znak posebno je osetljiv na događaje koji se događaju na osi Ovan-Vaga. A najbliže pomrčenje Sunca doslovno “vrvi” energijom ove mešavine vatre i vazduha.

Drugo, u ovo vreme Mars će biti u Raku. Zahvaljujući brzoj energiji Marsa, Raku će stvari ići uzbrdo.

kišobran, devojka, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Pietro Tebaldi

Ovan

Još jedan kardinalni znak kojem je vreme za promene. Ovnovi, moći ćete zablistati u javnosti zahvaljujući svom aktivnom delovanju. Ali postoji važan uslov: nemojte preterivati.

Tokom razdoblja pomračenja, Mars, vaša vladajući planeta, bitće u kvadratu sa Suncem. Ova pozicija će vam dati sve potrebne resurse za postizanje željenih ciljeva.

Međutim, važno je zapamtiti da energija Vage “postavlja ritam” transformacije. Pogledajte pomnije svoj sestrinski znak: njihove analitičke i planske sposobnosti bitće posebno korisne.

Škorpija

Fiksna Škorpija ne voli nagle globalne promene. Na njihovu sreću, očekuju se manje promene u financijskom sektoru. U ovom trenutku možete biti unapređeni ili dobiti pristojan bonus. Takođe nije isključena mogućnost otvaranja novčanog toka preko partnera.

Tokom pomračenja Venera će biti u vašem znaku Zodijaka i prolaziti kroz 7. kuću partnerstva. Vreme je da proslavite!

No, neka vas ne zavara laka zarada: bolje je sačuvati nešto “za crne dane”.

leto horoskop devojka zodijak Foto: Pexels /Zhu Peng

Vaga

Vagama će ovo razdoblje dati tajna znanja koja će im pomoći kasnije u životu. Ako se Vage mogu usredsrediti na sebe i svoju energiju, onda ih čekaju i materijalni i duhovni darovi iz svemira.

Prestanite gubiti vreme na stvari koje vas ne vode putem vaše sudbine. Odlučne akcije nisu tipične za Vagu. Ali pokušajte pripremiti detaljan plan za postizanje svojih ciljeva: nećete ni primetiti kako će se oni brzo ostvariti.

Devica

Device, pripremite se za razdoblje paradoksa! Niste skloni impulsivnim radnjama, ali one su te koje će vas dovesti do uspeha. Tokom pomračenja, Merkur, vaša planeta zaštitnik, bit će u kvadratu s Marsom, što će vašim postupcima dodati impulsivnost.

Tradicionalno u astrologiji, 6. kuća je povezana s temama posla i karijere, kao i sa zemaljskim Djevicama. Vaš dom će biti ispunjen energijom Vage.

Možda će nadolazeće pomračenje imati još veći uticaj na vas nego na same Vage. Iskoristite ovu priliku za duhovni i materijalni rast!

(Ona.rs / Atma.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop