• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnove očekuje uspeh, Vodolije ulaze u emotivnu vezu, Rakovi oprez od povreda

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Devojka, jesen Foto: Shutterstock

I tokom ove nedelje očekuju nas zanimljiva astrološka dešavanja.

U ovoj nedelji imamo Merkur u znaku Vage i Sunce u znaku Vage što nam nagoveštava da budemo bolji u komunikaciji, rešimo mnoge probleme koji su nas opterećivali. Vreme je da diplomatski nastupimo i radimo na dobrim odnosima na mnogim segmentima naših života.

Pomračenje Sunca u znaku Vage do sredine nedelje upozorava nas i da ne budemo ishitreni.

Ovan

Posao: Na ovom segmentu života lepa dešavanja, svi koji se bave privatnim poslovima mogu očekivati uspeh i prosperitet, finansije dobre.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života divna dešavanja, kod nekih su moguća sudbinska poznanstva. Zauzeti, planiranje porodice zajedničkog života i razmišljanje o promeni mesta boravka.

Zdravlje: Na zdravstvenom polju moguć je pad energije i blagi oprez od virusnih infekcija.

Bik

Posao: Na poslovnom segmentu života kod mnogih su moguće promene posla ili ponude za novi posao. Iskoristite priliku ako vam se ukaže.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života mogući su susreti koji će vam zagolicati maštu. Neki mogu započeti zanimljivu emotivnu vezu. Zauzeti, bolja komunikacija ako je bilo problema u odnosu.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

Posao: Odlična nedelja za pregovore, dogovore i predstoji vam uspeh i bolje finansije.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života neko vam pokreće emocije. Zauzeti, uživajte u lepim trenucima sa voljenom osobom. Dosta druženja i zabave.

Zdravlje: Moguće su povremene glavobolje. Više odmara i kvalitetnog sna.

horoskop, zodijak, astrologija, bicikl, most, jesen Foto: Pexels.com/Dominika Roseclay

Rak

Posao: Lepa nedelja kada je ovo polje u pitanju, jedan prijatan glas može da vas iznenadi i donese benefite. Biće posla, radićete mnogo, ali bićete zadovoljni svojom finansijskom situacijom.

Ljubav: Neka poznanstva kroz vreme mogu prerasti u kvalitetnu vezu. Zauzeti, uživajte u ljubavi ako i bude manjih nesuglasica, krajem nedelje situacija se popravlja.

Zdravlje: Imate energije. Blagi oprez od lakših povreda.

Lav

Posao: Bitna nedelja kada je ovaj segment života u pitanju, napredovanje i zadovoljstvo vam predstoji. Mogući su kraći putevi vezani za polje posla i pozitivan glas.

Ljubav: Odličan period kada su emotivna dešavanja u pitanju, uživajte u lepim rečima i izlascima. Neko iz prošlosti vas želi.

Zdravlje: Moguća je napetost.

Devica

Posao: Veoma aktivna nedelja, odlična za pokretanje poslova, ali i vreme u kom možete završiti mnoge stvari koje su vas opterećivale.

Ljubav: Na emotivnom polju lepa dešavanja. Neko sa kraćeg puta vas može prijatno iznenaditi. Zauzeti, bolji odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće je pojava hroničnih tegoba.

Vaga

Posao: Jako dobra nedelja koja mnogima donosi promene nabolje. Finansije se popravljaju krajem nedelje, osetićete olakšanje i trebalo bi da sve teče po planu.

Ljubav: Ako se niste zaljubili do sada možete očekivati flertove, udvaranja i prijatne izlaske, ali nije period za ulazak u ozbiljne veze. Zauzeti, stabilna situacija.

Zdravlje: Moguće su virusne infekcije, kao i problemi sa cirkulacijom.

Škorpija

Posao: Odlična nedelja za posao. Biće finansija i zadovoljstva. Početak nedelje može doneti nekima manje nesuglasice sa saradnicima. Ubrzo se situacija popravlja.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života mogući su ulasci u avanture. Sam početak nedelje donosi pojačane strasti. Zauzeti, moguć ulazak u tajne veze.

Zdravlje: Kod pojedinih moguća je pojava alergija i upala.

Strelac

Posao: Odlična nedelja za pregovore koji vam mogu doneti benefite kroz vreme. Finansije dobre.

Ljubav: Ako je bilo problema situacija se popravlja. Može doći do flertova. Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze. Zauzeti, moguće prolazno nezadovoljstvo.

Zdravlje: Blagi oprez na digestivni trakt.

jesen, horoskop, voda, kiša, astrologija Foto: Pixabay/NickyPe

Jarac

Posao: Na samom početku nedelje može biti prisutna napetost i mogućnost nesuglasica i rasprava sa kolegama. Ubrzo se situacija popravlja.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života bez bitnih promena. Dosta izlazaka. Kod pojedinih moguće je lepo poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža. Zauzeti, promenljiva situacija u odnosu.

Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem i koštanim sistemom.

Vodolija

Posao: Odlična nedelja za sve koji posluju sa inostranstvom. Dobra je i za dodatne edukacije. Ostvarićete vaše ciljeve, a i novca će biti.

Ljubav: Slobodni mogu ući u emotivnu vezu krajem nedelje, ali budite oprezni u odabiru. U ovom periodu sve će na neki način zavisiti od vas. Zauzeti, lepa dešavanja na samom početku nedelje su moguća. Manji sukobi, ljubomora i posesivnost kod onih u braku.

Zdravlje: Na zdravstvenom segmentu života blagi oprez na virusne infekcije i vi obratite pažnju na digestivni trakt.

Ribe

Posao: Sedmica pred vama donosi rasterećenje. Posao se pokreće, zadovoljstva će biti. Mogući su pregovori sa inostranstvom ili novi planovi i nove saradnje.

Ljubav: Mnogi se mogu zaljubiti ili započeti lepu emotivnu priču. Zauzeti, ako je bilo problema u odnosu situacija se popravlja i vaš odnos dobija jednu stabilnost.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak, kod pojedinih mogući problemi sa alergijama.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Ona. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop