• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Numerološke prognoze za jesen: Kome se smeši sudbinska ljubav, a kome sledi dodatni priliv novca

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Lako možete da izračunate svoj numerološki broj

  • 1
astrologija, numerologija, brojevi,  horoskop Foto: Shutterstock

Stigla nam je jesen i sa njom se menja i vreme i energija brojeva pa da vidimo šta nam ovaj period donosi u ljubavi i poslu, kada je numerologija u pitanju.

Pre svega, da bi znali koji ste broj i šta je vas pogodno, treba da izračunate dan i mesec rođenja, kao što je prikazano na primeru:

22+10=2+2+1+0=5

U nastavku pročitajte šta jesen donosi svakom broju:

Broj jedan

Vama će fokus biti da se istaknete u društvu, na poslu i privlačićete pažnju gde god da se pojavite. Ako nemate partnera eto vama u zagrljaj lepa romantična ljubav koja može da ima lep tok veze i puno romantičnih izlazaka i razgovora. Oni koji su u vezama očekuje miran i romantičan period. U poslovnom delu čeka vas napredak i nove poslovne mogućnosti.

Broj dva

Vama će fokus biti vaše emocije i sudbinska dešavanja. Upoznaćete nove ljude i neko od njih može vam ući u život i u ljubavnom smislu i započeti vezu punu emocija i romantičnih izlazaka. Zauzeti - pripazite na gunđanje partnera i obratite pažnju na vašu porodicu. Poslovno - važni sastanci i ugovorne obaveze. Pregledajte svaki papir koji potpisujete.

Broj tri

Vama će fokus biti na razgovorima, putovanjima, dogovorima i lepršavoj energiji koja vam može doneti flert. Zauzeti parovi neka obave razgovor i dogovore oko obaveza da ne bi došlo do svađanja. Poslovno - obratite pažnju šta potpisujete i budite malo odgovorniji jer vam je naporniji period.

Broj četiri

Vaš fokus će biti na stabilnosti i vrednom radu i trudu. Može vam se vraćati bivši partneri ili ćete upoznavati starije zanimljive osobe pa ljubav može planuti pri kraj jeseni. Zauzeti da iznesu jasno svoj plan u vezi, jer će samo tako dobiti šta žele. Posao je malo naporniji ali će se isplatiti. Stoji vam povišica.

Broj pet

Vama će fokus biti učenje, igra, ples, zabava, putovanja, planiranje događaja. Upoznaćete komunikativne osobe i može vam se desiti lepršava ljubav koja ima uspeha da uspe. Zauzeti parovi treba da ulađu u svoju vezu i obogate je nekim putovanjem, poklonima i romantičnim sastancima. Posao je u porastu, nove ideje naviru, a priliv novca je mnogo bolji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari