• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Venera ulazi u Strelca: Blizanci mogu započeti novu romansu, Strelcu sledi sreća u ljubavi

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tranzit ljubavne planete trajaće do 11. novembra

  • 0
Venera/Zodijak Foto: Pixabay

Danas je dan kada Venera, planeta ljubavi, ulazi u znak Strelca i tu će boraviti sve do 11. novembra. Ovo će biti pravo vreme za avanturu, ali i za inspiraciju novih ideja.

Upoznavanje sa drugim ljudima će biti zabavno, ali bi trebalo da se držimo uzdržano. Partneri će puštati jedno drugom potrebnu slobodu i biće ispunjeni pozitivnom energijom u ovom periodu.

Šta će Venera u Strelcu doneti svakom znaku?

Ovan

Sastanci i izlasci sa novim ljudima će biti zabavni i razigrani, piše "Collective world". Oni koji su u vezama mogu putovati i provoditi više vremena zajedno. Ljubav će jačati.

Bik

Pogođen je vaš transformativni sektor. Biće pojačane emocije, a vreme je da odaberete sebe iznad ostalih i da ne sabotirate sebe u ponašanju prema ostalima. Posvetite se lepim stvarima.

Blizanci

Ovo će biti vama uzbudljivo iskustvo. Moguće je da ćete ući u novu romansu i velike su naznake da ćete u tome uživati. Oko vas je šokantna energija, intelektualno se stimulišete i vodite dobre razgovore.

Rak

Želite da se povežete sa drugima na praktične načine. Pogođen je vaš sektor odgovornosti, a želite da se zabavljate. Isto tako, potrebna vam je posvećenost ili zajednički dogovor.

horoskopski znaci Foto:Shutterstock

Lav

Željni ste da se oslobodite teskobe. Želite da budete zadovoljni u svim sektora. Lako i brzo ćete sklapati prijateljstva, a jačaće i strasti sa partnerom, privlačićete se međusobno.

Devica

Ovo je vreme kada ćete se fokusirati na ono što vam je najvažnije. Bićete ranjiviji i osećajniji. Podjednako ćete uživati u samoći kod kuće ali i u društvu. Ne želite površno zabavljanje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop