• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj znak Zodijaka uvek pronađe način da izbegne finansijske probleme

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Astrolozi tvrde da ovaj horoskopski znak nikada neće videti bez novca

  • 0
magnet, novac, horoskop Foto: Shutterstock/Tijana Moraca

Sa toliko ekonomskih promena koje se dešavaju u svetu i kod nas, mnogima je gotovo nemoguće da sastave kraj s krajem. Ipak, postoji jedan horoskopski znak koji uvek  nekako uspeva da se održi na površini.

Prema rečima astrologa Irene Mineve, Bik je horoskopski znak koji "nikada neće postati siromašan".

- U mojih pet godina prakse kao astrologa, nikada nisam videla ovaj znak bez novca - rekla je Mineva i dodala: - Bik ima prirodni talenat za štednju i zaradu. Uvek ima finansijsku sigurnosnu mrežu koja mu pomaže da prebrodi svaku finansijsku oluju.

Bik, kojim vlada Venera, povezan je sa drugom kućom prihoda, što mu daje prirodnu vezu sa novcem. To ujedno i objašnjava zašto su Bikovi tako sjajni u upravljanju svojim finansijama. Na kraju krajeva, oni stalno traže načine da pronađu ravnotežu i stabilnost, čak i u najtežim vremenima.

horoskop, zodijak, astrologija, bik Foto: Pixabay

- Novac je stabilnost u ovoj trenutnoj kulturi i klimi. Zato Bikovi vole novac - objasnila je astrolog Loren Eš u "TikTok" video-snimku.

Pored toga, prema rečima astrologa A.T. Nunjez, sa planetom privlačnosti kao vladarom, "Biku je lako da jednostavno privuče novac i ostvari svoje potrebe i želje".

- Venera je povezana sa finansijama i obiljem i simbolizuje bogatstvo, zbog čega Bik želi luksuz i samo najbolje - objašnjava Nunjez.

Bik takođe može da se pohvali izuzetnom radnom etikom koja ga vodi ka finansijskom uspehu.

- Iako se smatra jednim od najlenjih horoskopskih znakova, Bik kao zemljani znak prirodno razume važnost napornog rada - što objašnjava zašto su uvek na vrhu svoje karijere. To nije nužno zato što žele da rade, već zato što cene lepe stvari - ističe astrolog.

Ova želja za lepim stvarima navodi ih da rade više od većine znakova, objasnila je astrolog Kerol Star u "TikTok" video-snimku. Ipak, oni to rade tiho planirajući korak po korak unapred.

- Bikovi su posebno tvrdoglavi oko toga šta žele da urade. Čak i ako to ne dele - objašnjava astrolog.

Postoji još jedan trik kako bi imali još više finansijskog obilja kao i Bik - da biste privukli više onoga što želite, važno je da se osećate kao da ste već zadovoljni onim što imate, što je glavna komponenta Zakona privlačenja.

- Imajte obilje nečega u čemu uživate - predlaže astrolog i dodaje: - Ne da biste se preterali, već samo da biste svojim očima i nervnim sistemom videli da ima više nego dovoljno onoga što želite. A budući da Bik bez izvinjenja voli hranu, postarajte se da vam frižider bude napunjen stvarima koje volite, što će korelirati sa vašim novcem.

(Ona.rs / Your Tango)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop