• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Dolazi nam period koji će sve da nas uzdrma: Trigon Sunca i Jupitera donosi važne promene

Vreme čitanja: oko 5 min.

U pitanju je važan aspekt koji nastupa sutra, 13. oktobra

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Sutra nas očekuje nas lep aspekt i to između Sunca i Jupitera. U pitanju je trigon i to sve u znaku Vage, kardinalnog vazdušnog znaka i njegov uticaj možemo osetiti i narednih nedelju dana.

Pošto je Sunce ušlo u Vagu, donosi nam više diplomatskog tona i tražićemo pravdu u načinu na koji se krećemo kroz život. Dok ne prođe u Škorpiju, bićemo inspirisani da damo priroritet mir, ravnoteži i lepoti. Entuzijazam raste pa lakše možemo da prevaziđemo izazove.

Šta trigon između Sunca i Jupitera donosi svakom znaku:

Ovan

Kada Sunce u zoni partnerstva formira svoj ugao harmonizacije sa srećnim Jupiterom u vašem sektoru komunikacije, možete krenuti u bilo koju vrstu ambicioznog poduhvata zajedno sa značajnom osobom, prijateljem, voljenom osobom ili poslovnim partnerom, piše "Woman's world". Vaša radoznalost i motivacija raste, a razumevanje potreba vašeg partnera na intuitivnijem nivou može biti posebno korisno za postizanje pobede.

Bik

Kada se Sunce koje donosi vitalnost u zoni vaše svakodnevne rutine sinhronizuje sa srećnim Jupiterom u vašem sektoru novca, mogli biste da se osećate kao da ste na ivici novootkrivenog uspeha. Deo ovoga može biti da je vaša svakodnevna gužva ispunjenija kao rezultat rada sa ljudima u čijem društvu uživate i koji vam pomažu da se osećate viđeno i cenjeno. Mogli biste biti oduševljeni što se vaše vrednosti odražavaju i u vašem radu. Zauzvrat, vreme je da steknete zasluženo priznanje.

Blizanci

Vaša perspektiva ne može, a da ne bude posebno živahna i vesela sa Suncem u vašoj zoni romantike i samoizražavanja koja se sinhronizuje sa srećnim Jupiterom u vašem znaku. Vaša kreativnost je na vrhuncu svih vremena i osećate se kao da sada zaista posedujete svoj glas i da koristite umetničke impulse. Ovaj period je pogodan i za uživanje u neskrivenoj zabavi sa prijateljima, voljenim osobama i potencijalno značajnom drugom osobom.

odmor, uživanje, kafa, prva jutarnja kafa, čaj Foto: Shutterstock

Rak

Dok Sunce u vašem kućnom sektoru formira slatki trigon sa ekspanzivnim Jupiterom u vašoj zoni duhovnosti, osećate se utemeljenije i u skladu sa svojim korenima, unutrašnjim emocijama i vašim voljenima. Možda ćete krenuti u novo poglavlje sa najbližima ili se osećate kao da otvarate obećavajući novi put za porodicu. Deljenje duboko ukorenjenih emocija sa nekim posebnim ili pouzdanim licem od poverenja moglo bi da ojača emocionalnu usredsređenost.

Lav

Sa samouverenim Suncem u vašoj komunikacionoj zoni koje formira pozitivan ugao za sreću Jupitera u vašem sektoru umrežavanja i prijateljstava, život je živahniji i društveniji nego inače. Bez obzira da li imate veliku ideju o kojoj želite da razjasnite detalje ili želite da smislite kako da dugoročnu želju pretvorite u stvarnost, vaše veze - prijatelji, kolege i zajednica - sigurno će vam pružiti dodatnu podršku. Možda ćete se čak osećati inspirisanim da postavite veće ciljeve jer vam oni čuvaju leđa.

Devica

Uživaćete u naletu bujne, optimistične energije u vezi sa profesionalnim putem, zahvaljujući Suncu u zoni novca koje formira ugao harmonizacije sa Jupiterom u zoni karijere. Ako ste želeli da ambiciozan projekat predstavite nekom višem ili da razgovarate o preuzimanju više odgovornosti ili da steknete priznanje u budućnosti, ovaj trenutak je prilika da položite karte na sto. Pohvala i osećaj autoriteta o kojima ste sanjali izgledaju kao da su na dohvat ruke.

Vaga

Sa Suncem u vašem znaku i zoni slike o sebi koja se sinhronizuje sa srećnim Jupiterom u sektoru visokog učenja i avanture, možete izaći iz svoje zone udobnosti sa punim poverenjem da ste upravo tamo gde vam je suđeno da budete. Nedavna sezona pomračenja možda vas je naterala da razmišljate o svom sledećem potezu, ali ovaj tranzit vam omogućava da se upravljate svojim unutrašnjim glasom i usredsredite se u nepoznato. Bilo da idete na putovanje na daljinu ili težite ličnom razvoju na drugačiji način, sada možete skočiti i mreža će se pojaviti.

Škorpija

Vaše najintimnije veze trenutno doprinose velikoj sreći, zahvaljujući tome što Sunce u zoni duhovnosti formira srećni trigon za uvećanje Jupitera u zoni emocionalnih veza. Osećaćete se kao da možete da nosite svoje srce na rukavu i da će vaši važni ili voljeni zaista imati prostora za vas da se krećete kroz emocije koliko god vam je potrebno. U isto vreme, sa Jupiterom u zoni koja nadgleda zajedničke resurse, mogli biste biti na dobrom putu da postignete finansijske ciljeve koje delite sa porodicom.

Strelac

Dok se Sunce u zoni prijateljstva sinhronizuje sa Jupiterom u sektoru partnerstava, u vašim odnosima osećate se kao da ste sada na vrhu sveta. Možete lako da se povežete i napravite korake u zajedničkim nastojanjima, trgovačkim beleškama i planu igre u vezi sa zajedničkim težnjama, pa čak i spremnije da se povežete sa svima. Iskoristite ovaj trenutak tako što ćete se uklopiti u svoje najveće potrebe u bilo kojoj od ovih veza i izdvojiti vreme da ih izrazite. Šanse su da ćete se osećati saslušano.

veštine, kancelarija, posao Foto: Unsplash/krakenimages

Jarac

Pošto Sunce u zoni karijere stvara tako pozitivan ugao u odnosu na Jupiter u svakodnevnom sektoru, ovaj tranzit bi mogao doneti ohrabrujuće vesti vezane za vaš profesionalni put i svakodnevnu gužvu. Uvek gurate nos u srž, a vaša marljivost bi mogla biti pohvaljena. Ovo priznanje bi vas moglo osnažiti da govorite o tome šta vam je potrebno da biste se osećali još ispunjenije i uravnoteženije u ovom delu života. Možda je vreme da prilagodite svoje odgovornosti ili ugradite više vremena za projekat strasti. U svakom slučaju, vaše srce ima pravo da govori isto koliko i vaša glava.

Vodolija

Ovaj trenutak je prepun blaženih prilika koje drmaju vašu svakodnevnu rutinu pored značajne druge osobe ili drugih voljenih, jer Sunce u vašem avanturističkom sektoru formira radostan ugao prema Jupiteru u zoni romantike i samoizražavanja. Često ste savršeno zadovoljni držanjem racionalnog puta, ali ovaj tranzit vas podstiče da sledite svoje srce. Možda je vreme da se bavite tim kreativnim poduhvatom o kome ste razmišljali, da usavršite nove smele veštine ili da uživate u spontanom bekstvu sa dragom osobom. Zaslužujete da sledite bilo koju viziju o kojoj ste sanjali.

Ribe

Sa Suncem u sektoru emocionalnih veza koje formira pozitivan trigon sa Jupiterom u matičnoj zoni, ovaj tranzit čini da se osećate posebno srećno i oduševljeno vašim najbližim vezama i porodičnim životom. Od srca do srca sa nekom drugom ili voljenom osobom leče i jačaju veze svuda okolo. Takođe biste mogli biti inspirisani da zaronite u dubinu svojih emocija sa terapeutom ili pouzdanim licem, što bi moglo postaviti temelje za veći unutrašnji mir i opšte dobro.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop