• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobro pazite kad im poveravate tajne! Ova 3 znaka Zodijaka su ubedljivo najveće tračare

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponekad nemaju zle namere, već im je to u krvi

  • 0
Ogovaranje, tračarenje Foto: Freepik.com

Iako, najčešće žene, imaju najbolju prijateljicu kojoj otkrivaju svoje tajne i nemaju problem da iskažu i neke intimne stvari, ipak postoje i one prijateljice kojima ne možete baš sve da otkrijete jer znate da će da istrtljaju.

Postoje horoskopski znaci sa kojima baš morate da budete na oprezu jer su velike tračare i teško je da mogu da sačuvaju tajnu.

Ovo su tri najveće tračare u Zodijaku.

Blizanci

Ovo i ne treba da bude veliko iznenađenje jer je vladar ovog znaka Merkur, planeta komunikacije i pričanja. Zato je ovaj vazdušni znak okarakterisan kao "komunikator". Sledeći put kada budete otišli na kafu sa njim, toliko će da se ušuškaju u razgovor sa vama, da će nesvesno otkriti neku tuđu tajnu, piše "Bustle".

Nije isključeno ako će i da ulepša priču i učini je zanimljivijom nego što inače jeste.

Škorpija

E ovo je možda mnogima iznenađenje i nisu se nadali da će Škorpije naći svoje mesto na ovoj listi. Ovaj misteriozni vodeni znak potajno voli da izaziva dramu. Njihova ljubav prema mešanju u tuđe stvari dovodi ih do manipulacije samo kako bi došli do informacije koja im treba. Međutim, kada su u pitanju njihove tajne, kriju ih kao zmija noge.

Strelac

Kada ovaj horoskopski znak dođe do neke tajne, oni jednostavno ne mogu, a da ne progovore i podele je sa javnosti. Ovo je tip osobe koja će vas za rođendan iznenaditi, ali će zato da vas pita unapred šta želite da vam kupi. To i nije tako loša stvar, čak je i poželjno jer znate šta možete da očekujete od njih.

Oni kada dele tajne sa drugima, nemaju zle namere.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop