• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ulazimo uskoro u sezonu Škorpije, neka se spreme ova 3 znaka: I vreme je bilo za ove promene

J. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Evo što 3 horoskopska znaka koji će osetiti najveću promenu mogu očekivati

  • 0
HOROSKOP 2022 ŠKORPIJA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Sezona Škorpije koja dolazi 23.10. drži se svojih vrlo transformativnih i emocionalnih vibracija u 2024. Bez obzira na vaš znak, svi ćete biti nadahnuti da otelotvorite arhetip šamana, tražeći duboke, duhovne istine kako se novi putovi budu otvarali tačno pred vašim očima. Na mlad Mesec 1.11. u Škorpiji, odredite nameru da skinete svoju staru kožu, dopuštajući novoj verziji da se razvije odmah ispod nje.

Pluton, planeta isceljenja i kolektivne promene, nalazi se na jednom od najmoćnijih mesta na nebu pre nego što će 19.11. da uđe u Vodoliju. Ovaj pomak koji se događa jednom u veku završava evolucijsku fazu koja je započela još u 2008!

Čak i ako su delovi nas samih još uvek nostalgični za prošlošću, kolektivno i lično idemo napred. Ovo postaje vrlo očito čim dođe 3.11, kada se Mars sukobi s Plutonom kako bi zapalio snažnu želju za postignućem.

Srećom, ova sezona donosi i uticaj Urana, još jednog nebeskog velikog napadača čiji je zadatak da nas oslobodi ustajale energije koja nas možda sprečava da dosegnemo svoju istinsku genijalnost. Sve promene koje stižu 24.10, 30.10. i pun Mesec 15.11. dolaze kao oblik oslobođenja čak i ako se u ovom trenutku može činiti drugačije.

Na kraju, obratite pažnju na teme koje se pojavljuju u vašem životu oko 3.11, kada Mars uđe u Lava, jer će vam to dati naznake o tome kako će život izgledati kada retrogradni Mars stigne početkom decembra.

Evo što 3 horoskopska znaka koji će osetiti najveću promenu mogu očekivati.

Horoskop, škorpija Foto: Shutterstock

Ovan

Pred vama je moćna sezona i biće važno kako ćete odgovoriti! Škorpija vlada transformacionim sektorom vaše karte, što znači da ćete biti duboko u introspekciji, pokušavajući da shvatite nešto važno. Tražite odgovore i sigurno ćete ih pronaći zaranjanjem u sve ezoterične i misteriozne prakse, poput tarota i astrologije.

Dopustite sebi da uđete duboko u sebe, posebno između 23.10. i 3.11., kada se vaš planet (Mars) sukobljava s Plutonom, planetom transformacije. Napetost koju osećate tokom ovog vremena daće vam naznake o tome za šta u vašem životu vam je potrebno isceljenje.

Na kraju, zatvarate petnaestogodišnji ciklus, koji je najverovatnije uključivao ostavljanje traga u svetu kroz vašu karijeru. Tokom ovog dugog procesa bili ste nadahnuti da povratite svoju moć, što je bilo dobro, ali i intenzivno.

Ovaj se proces privodi kraju kada dođe 19.10. pa odvojite trenutak i počastite ovaj neverovatno transformativni proces na kojem ste bili. Ovo, naravno, takođe uključuje dopuštanje sebi da osetite puni spektar emocija bez prosuđivanja, možda vam je potrebno vreme da se sve obradi.

Vaši ključni trenuci:

28.10. mogli biste pokrenuti neverovatnu ideju pa svakako zabeležite sve što vam padne na pamet.

Ako ste u ozbiljnom partnerstvu, mlad Mesec 1.11. idealno vreme da provedete vreme sami ili da postignete nove razine intimnosti.

15.11. Saturnov zaokret je najbolje doba godine da se ponovno posvetite svojoj duhovnoj praksi.

Škorpija

S vaša dva planetarna vladara, Marsom i Plutonom, koji su superaktivni na nebu, ova rođendanska sezona obećava da će biti jedna od vaših najmoćnijih! Svemir će vam utrti put da radite ono što najbolje znate, a to je transformacija iznutra prema van. Tokom čarobne mesečeve faze ove sezone 30.10 i 31.10. stvorite kontemplativni prostor kako biste zumirali velike teme koje su vam se dogodile između 2008. i sada.

Imajući to na umu, kako vidite sebe kako ćete promeniti svoj fokus u sledećih dvadeset godina? Zapišite te namere na mlad Mesec 1.11, koji se dešava u vašem znaku, koji nosi energiju dugoročnog uspeha!

Budući da Mars ulazi u vaš sektor karijere 3.11, retrogradno se kreće kasnije tokom godine, vaša bi karijera mogla biti spremna za promene. Obratite pažnju na sve teme, poruke ili događaje koji se odvijaju sada, jer će oni osvetleti šta treba učiniti i na što se umesto toga treba usredotočiti.

Unutar ovog procesa transformacije, ključno je zapamtiti da za postizanje drugačijih rezultata morate takođe promeniti način razmišljanja, kao i svoje navike. To će postati očito 28.10. i 30.10. a posebno, na pun Mesec 15.11.

Vaši ključni trenuci:

2.11. mogao bi se pokazati vrlo dinamičnim, stoga izbegavajte da odlazite na previše događaja jer nećete stići.

Ulazak Plutona u Vodoliju 19.11. podstiče vas da pogledate kako vam novi tehnološki alati mogu pomoći u rastu.

Strelac

Ova vam sezona donosi idealnu kombinaciju zabavnih, ugodnih i opuštajućih vibracija. Dve planete (Sunce i Mars) će se udružiti kako bi zapalili vašu želju za odmorom, opuštanjem i spavanjem. To će biti posebno istinito dok ulazimo u napet sukob Mars-Pluton 3.11, koji bi vas mogao zbuniti oko škakljive situacije koja uključuje novac, intimnost ili važan posao ili ugovor.

Usput, ovo nije vreme za rizikovanje, umesto toga, najbolje je zauzeti oprezan pristup, jer je ovo dugoročna energija koja će nas odvesti od 2024. do 2025. godine.

Romantika je još jedno područje života koje će vam biti istaknuto tokom sljdeće četiri nedelje. Za početak, ljubavna Venera koja putuje u vašem znaku do 10.11. izbacuje vaš šarm! Jasno je da je ovo velika pomoć pri svakom druženju i upoznavanju novih ljudi, kao i pri romantičnim izgledima.

Saturn koji se budi iz svog duge dremke, 15.11. mogao bi ponovno podstaknuti vašu želju da budete ozbiljni u vezi s pronalaskom partnera koji, poput vas, živi život na zabavan, duhovan i optimističan način. To biste čak mogli početi osećati 4.11, pod Suncem i Saturnom, što znači mogućnost dugoročne veze.

Vaši ključni trenuci:

Ulazak Merkura u vaš znak 2.11. donosi rečitost vašim rečima, a možda čak i veliko prosvetljenje o vašem mestu u svetu.

9.11. je srćan dan koji vas inspiše da dodate neke stavke na svoju listu.

Pun Mesec 15.11. mogao bi biti dinamičan pa mudro koristite svoju energiju.

(Ona.rs/Narayana Montufar)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop