• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ljubavni horoskop za 18. oktobar: Ovnovi uživaju u sitnicama, Vodolije kroje planove za budućnost

Vreme čitanja: oko 4 min.

Šta vas danas čeka u ljubavi?

  • 0
Horoskopski znaci koji su skloni prevarama Foto: Shutterstock

U svim izazovima koje nosi dan, treba da mislite i o ljubavi. Ne zanemarujte je. U nastavku pogledajte šta čeka koji znak Zodijaka.

Ovan

Očekujte miran i opušten pristup svom ljubavnom životu. To može biti nešto malo kao šoljica kafe sa partnerom, a biće opuštajuća jer će pružiti trenutak zajedništva bez pritiska drugih angažmana. Ako ste slobodni, današnja energija se odnosi na uživanje u malim zadovoljstvima, prihvatanje smirenosti i dopuštanje ljubavi. Neka vam vreme pokaže da se ljubav može postepeno razvijati u običnim trenucima.

Bik

Mala akcija vaše drage osobe može napraviti veliku razliku u vašem emotivnom stanju danas. Njihova uteha će doći u rečima, dodirom ili akcijom i pomoći će vam da olakšate um i učinite da se osećate bolje. Ove male stvari čine vezu jačom u odnosima i čine da ljudi cene jedni druge. Samci se podsećaju da se ljubav može naći u malim stvarima; pazi na nekoga ko te poštuje.

Blizanci

Današnji dan je odličan za kvalitetno zajedničko vreme sa partnerom i vraćanje korenima vaše veze. Činjenica da ćete biti zajedno olakšaće vam da se opustite. Uživajte u hemiji koju imate. Današnja energija tera samce da izađu i traže načine za interakciju sa drugima u bezbrižnom okruženju. Uključivanje u šetnju ili noćni izlazak sa prijateljima može biti uzbudljivo.

Leto horoskop devojka zodijak Foto: Pexels / Hassan OUAJBIR

Rak

Impulsivnost vašeg partnera može učiniti da se osećate kao da nemate kontrolu, što može da izazove neka trvenja. Iako njihove akcije mogu biti osvežavajuće i okrepljujuće, možete se osećati neprijatno ako želite da planirate stvari. U svom odgovoru partneru, nemojte se brzo ljutiti; umesto toga, pokušajte da ih urazumite i sagledajte stvari iz njihove perspektive. Možda bi bilo prikladno razgovarati o tome kako mogu biti manje nestalne.

Lav

Budite spremni da isprobate nove stvari u pitanjima ljubavi. Danas je pravi dan da prevaziđete svu neodlučnost i dozvolite srcu da vas vodi. Ako ste u vezi, vaša usklađenost će učiniti da se vi i vaš partner zabavljate zajedno. Za samce, ovakav neustrašiv pristup može biti koristan da pronađu nešto neočekivano, jer ste spremniji da rizikujete i isprobate nešto novo. Budite spremni da se promenite, slušajte i pripremite se za iznenađenja koja ljubav može pružiti.

Devica

Danas ste možda malo razdražljivi jer možda nećete naći vremena da budete sami sa svojim partnerom. Moguće je da životni pritisci vode vas i vašeg partnera u suprotnim pravcima, a vi imate malo vremena da provodite zajedno. Međutim, tajna održavanja veze je fleksibilnost. Ne potcenjujte važnost nekoliko minuta razgovora, telefonskog poziva ili čak poruke. Mali napori mogu pomoći da se smanji udaljenost.

Vaga

U redu je biti malo avanturista, a možete da uživate u putovanju. To može biti nasumična vožnja do novog grada ili vikend poseta kući vaših roditelja; novo okruženje će dodati novi obrt vašem ljubavnom životu. Ako ste u vezi, uvek je dobro povesti svog partnera na vožnju jer zajednička zabava i avantura ili čak ponovni susret sa porodicom i prijateljima mogu pomoći u negovanju vaših odnosa.

Škorpija

Dnevna energija je dobra za razgovore od srca do srca, pa se nemojte stideti da podelite svoje misli i očekivanja. Bilo da se radi o budućem planu, finansijskoj strategiji ili čak snu, oboje treba da podelite sve kako bi postojalo međusobno razumevanje budućnosti veze. Ako ste slobodni, današnja energija vas upućuje da razmislite o tome šta želite od partnera. Danas je sve o postavljanju temelja ljubavi zasnovane na brizi.

Strelac

Danas u svom partneru možete pronaći nešto za šta nikada ranije niste znali, na primer, novi hobi. Bilo da je ta talenat nešto o čemu ste prvi put saznali ili nešto što ste sve vreme znali, ali nikada niste obraćali mnogo pažnje, ovo otkriće bi vam moglo pomoći da ih bolje upoznate. Umesto da to vidite kao problem, posmatrajte to kao izazov sa transformacijom.

par, ljubavni par, cveće, devojka, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay/aliceabc0

Jarac

Ako ste čeznuli za kvalitetnim provodom sa svojim partnerom, ovo je najbolje vreme da to učinite bez mešanja. Za samce, današnja energija je da izađu iz kuće; možda bi kratka vožnja mogla dovesti do uzbudljivog susreta. Samo uživajte u vožnji, i gde god da ste, pustite da romansa procveta na novom mestu. Danas je reč o trenucima koje mislite i delite i vašim emocijama.

Vodolija

Danas se vi i vaš partner možete probuditi sa velikim vizijama i ciljevima za budućnost. Energija je savršena da sanjate o životu koji želite da živite, životu koji oboje želite da imate i postignete. Od planiranja sledećeg odmora do sledećeg mesta koje želite da nazovete domom ili sledećeg velikog poteza u karijeri koji želite da napravite, svi razgovori koje danas vodite biće o stvaranju izvanrednog života. Iskoristite ovo vreme da postavite ciljeve.

Ribe

Danas je dobar dan za parove jer ćete se oboje osećati prijatno zbog toga kako stoje stvari među vama. Ne postoji ništa tako zadovoljavajuće kao biti u poziciji u kojoj se vi i vaš partner slažete oko većine stvari, što će doneti sigurnost. To je dan za negovanje jednostavnih stvari u životu. Ako ste prošli kroz neka nedavna iskušenja, današnja energija će vas naterati da cenite koliko je vaša veza jaka i koliko ste daleko stigli.

(Ona.rs / Hindustantimes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop