• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova 3 horoskopska znaka se do kraja 2024. mire sa bivšim: Evo ko to ne može da prežali staru ljubav

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Suđeno vam je ili ipak ne?

  • 0
bivši partneri Foto: Shutterstock

Polovina je oktobra i ostalo je još puno vremena do kraja godine za greške. Ali i za popravljanje stvari, isto tako. Hajde da vidimo ko se to vodi onom "stara ljubav zaborava nema" i ko se miri sa bivšim partnerom do kraja 2024. Hoće li i to opstati? Evo šta kažu zvezde za ova tri znaka koji sigurno ulaze u ponovni odnos sa bivšim.

Devica

Za Devicu nije bilo gotovo kada je raskinula i ona uspela da izbaci svog bivšeg iz glave. Ima nedovršenih poslova, jednim delom želi osvetu, drugim želi izvinjenje, a trećim živi za intimni odnos pomirenja. Za Devicu, bivši je poput napola pojedenog deserta koji stoji u frižideru, nemoguće ga je ignorisati i previše ga je lako uhvatiti. Barem nakon jednog kratkog, ali zadovoljavajućeg susreta, osećaće se kao da su se zasitile i mogu biti sigurne da "on nije taj". Svim "šta ako" pitanjima je došao kraj. Konačno će moći da spavaju noću, jer će taj jedan vatreni, ali isprazan susret zaista im reći sve što je već odavno trebalo da znaju.

Strelac

Strelac se sprema da se vrati sa bivšem, a spojiće ih neko putovanje ili neki neprijatan trenutak. Strelčevi su toliko ponosni, i tako tvrdoglavi, a ipak će pustiti da njihove emocije nadvladaju i završiće sa bivšim. Kada se smire i shvate da su oni bili krivci za raskid, doći će čas da podignu slušalicu ili učine romantičan gest da pokušaju da vrate svog partnera. Srećom po njih, njihova druga polovina je odavno shvatila neke od njihovih detinjastih navika i očekivala je da će ovaj trenutak na kraju ipak doći. Nadamo se da će Strelačevi uspeti da se saberu pre nego što stvarno zeznu stvari zauvek.

Lav

Lav se sprema da se vrati svom bivšem jer hemija jednostavno nije bila ista ni sa kim drugim otkako je veza prekinuta. Oni traže udobnost i kompatibilnost, a ne blistavost te prve faze u kojoj svi pokušavaju da ih impresioniraju. Žele nekoga o kome već sve znaju. Lavovi znaju da mogu dobiti koga god žele samo tako samo što će biti u javnosti, ali postoji nešto tako zadovoljavajuće u povratku kući najboljem prijatelju što ne može ništa da zameni. Toliko žude za tim da se pitaju zašto su se stvari uopšte završile. Kada ne mogu da se sete odgovora, odmah dignu slušalicu.

(Ona.rs/Collective World)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop