• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Bik ulazi u tajnu vezu i tome se baš raduje, Vodolije, glavu gore, sve će biti bolje

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Horoskop Foto: Shutterstock

I tokom ove nedelje očekuju nas zanimljiva astrološka dešavanja.

U ovoj nedelji Venera je u znaku Strelca. Daću akcenat na to i ako imamo i drugih aspekata. Sunce će preći u znak Škorpije. Mnogi će biti raspoloženiji i dobiće određeni optimizam i želju za regeneracijom na mnogim poljima.

Ovan

Posao: Možete očekivati dodatni priliv novca. Svakako zadovoljstvo kada su finansije u pitanju neće izostati.

Ljubav: Na ovom segmentu lepa dešavanja. Mnogi će razmišljati o budućnosti i ostvarenju viših ciljeva. Nekima predstoji ljubav na putu.

Zdravlje: Više se krećite. Moguće glavobolje.

Bik

Posao: Svi koji se bave javnim poslom neka očekuju prosperitet u ovom periodu mogu imati pozitivne rezultate. Izbegavajte sukobe sa saradnicima.

Ljubav: Na ovom segmentu života pojačane strasti, moguć je ulazak u tajne veze. Zauzeti, blagi oprez na komunikaciju, mada Venera u vašoj prvoj kući donosi zadovoljstvo, pa uživajte!

Zdravlje: Moguće su nagle promene raspoloženja i virusne infekcije kod nekih.

Blizanci

Posao: Odličan period za vas, ali i vi treba da obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima. Ova nedelja vam je naklonjena i bićete zadovoljni svojim radom i finansijama.

Ljubav: Ako se niste zaljubili do sada moguće je da vam neko pokrene emocije kroz neku edukaciju ili poslovni kontakt. Mnogi se mogu zaljubiti i ostvariti lepu vezu.

Zdravlje: Blagi oprez od stomačnih infekcija, obratite pažnju na ishranu.

cveće, lale, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Brigitte Tohm

Rak

Posao: Odličan period za pokretanje novih poslova. Uživaćete u svom radu! Svi koji se bave kreativnim poslovima mogu očekivati prosperitet. Svakako lepa nedelja na ovom segmentu života.

Ljubav: Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze, moguće su avanture i neko kratko zadovoljstvo. Neko vezan za vaš posao može da vam prizna šta oseća.

Zdravlje: Oprez na uši i sinuse.

Lav

Posao: Dobar period za sve koji se bave privatnim poslom, mada budite obazrivi u komunikaciji sa onima sa kojima odskora sarađujete. Svi koji se bave kreativnim poslovima mogu očekivati benefite i dobru zaradu.

Ljubav: Odličan period za ljubav, ako ste slobodni iskoristite nedelju za provod, zabave i putovanja. Međutim, kod nekih i ulazak u ozbiljne emotivne veze.

Zdravlje: Mogući problemi sa koštanim sistemom, kao i pojava hroničnih problema kod pojedinih osoba.

Devica

Posao: Pred vama su nove mogućnosti, povoljan je period za dogovore i pregovore, a svi koji se bave komunikativnim poslovima ili su poslovi vezani za putovanja kraća mogu očekivati uspeh.

Ljubav: Na emotivnom segmentu života bez većih promena, moguće su avanture i flertovi, ali bolji period tek dolazi. Zauzeti, bolja komunikacija, a ako je bilo problema, situacija se stabilizuje.

Zdravlje: Ne bi trebalo biti većih problema, više optimizma i jačajte imunitet.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop