• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja od 21. do 28. oktobra: Od utorka se pojavljuje senzibilnost, subota je dan za preokrete

E. O.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
leto žena devojka horoskop zodijak Foto: Pexles / Walter Torres

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u Blizancima u konjukciji sa Jupiterom, što će od ranog jutra doneti pregršt mejlova, poruka, informacija i poziva. Najverovatnije je da ćete imati dosta aktivnosti, obaveza i razgovora koji će se preplitati i dešavati u isto vreme. Biće najteže odabrati koji su susreti važniji, i za koju aktivnost da se odlučite.

Misli će vam skakati sa jednog projekta na drugi. Ovog dana dolazi do rasejanosti i nedostatka koncentracije, pa lako možete praviti greške. Vrlo je moguće da do vas stignu nepotpune ili netačne informacije koje vas mogu zbuniti. Um i intuicija nisu povezani pa ćete biti nesigurni koji deo sebe da slušate. Ipak, kako dan bude odmicao i tokom večeri, posebno pred spavanje, možete doživeti potpuni sklad i mir. Dobijate jasan znak koji treba da sledite. Ne žurite sa zaključcima i ne pričajte previše ovog dana.

U utorak posle ponoći Mesec se seli u znak Raka, što će pojačati senzitivnost, ali i aktivirati pitanja doma, porodice, nekretnine ili privatnog posla. Naglašeno je vraćanje u prošlost, ranjivost i povlačenje u sebe. Ovog jutra imamo lep aspekt između Merkura i Saturna, koji iako je povoljan može doneti važne razgovore, odluke koje trebate doneti, ali i brige i teške misli. Suočavate se sa nekim značajnim situacijama koje treba da vam donesu prekretnicu u nekom životnom polju. Da je vreme da nešto ozbiljno morate preseći i ostaviti iza sebe, govori kvadrat između Sunca i Plutona.

Bićete u prilici da rešavate velike kvarove, bezizlazne situacije i probleme. Ovog dana se direktno suočavate sa posledicama svojih dela. Moguće je da ćete kroz izvestan, važan odnos imati konflikt i prekid ili barem veliku prekretnicu. Kako su obe planete na poslednjem stepenu, biće sukoba sa osobama od autoriteta, ali lako dolazi i do pada sa položaja.

devojka, osmeh, lepa, naočare za sunce Foto: Freepik/lookstudio

Od srede Sunce ulazi u znak Škorpije, i počinje sezona rođendana za ovaj znak. Sunce sada usmerava našu pažnju i fokus na veoma kompleksne teme i dubinu, istraživanje i mistiku, ali i na polje finansija, posebno novca koji dolazi iz drugih izvora. Svaka komunikacija ovog dana biće obojena emocijom, pa ukoliko su to negativne emocije, lako može doći do uvrede ili povrede druge osobe. Ili vi možete osetljivije reagovati na izjave i ponašanje drugih osoba.

Takođe, može doći do lepih izliva emocija i izjava ljubavi. Mesec pravi lepe aspekte prema Saturnu i Merkuru, što govori o situacijama u kojima ćete se rado prisećati nekih događaja i evocirati uspomene sa nekom veoma dragom osobom. U večernjim časovima Mesec se spaja sa Marsom u znaku Raka, pa lako može doći do eskalacije izvesne situacije ili odnosa unutar kuće i porodice.

U četvrtak rano ujutro se možete probuditi sa nekom teskobom i nemirom, koji može biti uzrokovan teškim snovima ili vestima koje stižu do vas. Pokušajte da se distancirate od gledanja telefona u ranim jutarnjim satima jer vas mogu uznemiriti sadržaji koje budete videli i pročitali. Mesec prelazi u znak Lava pa tokom dana možete postati otvoreniji za druženje i izlazak u javnost. Nosiće vas plemenita osećanja radosti i ljubavi i potrudite se da budete inspiracija sebi i drugima.

Ipak, lako se možete naći u situaciji koja vam donosi podeljenost osećanja ili potreba i želja. Sve što vam se događa kao da ne može da zadovolji sve vaše potrebe. Večernji časovi su idealni za susret sa voljenom osobom ili izlazak na sastanak. Prihvatite poziv za zabavu ili druženje. Više ćete obraćati pažnju na fizički izgled kao i na utisak koji ostavljate na druge.

jesen, horoskop, voda, kiša, astrologija Foto: Pixabay/NickyPe

U petak Mesec pravi izazovan aspekt prema Merkuru i povoljan je prema Jupiteru. Prvi donosi previše pričanja, pametovanja i nametanja svojih stavova u vidu egocentrizma. Drugi donosi buđenje plemenitih osećanja i ekspanziju određenih odnosa. Okružite se ljudima koje volite i koji vam daju podršku. Ukoliko želite da popravite odnos sa nekom osobom ili da tražite pomoć i podršku, onda je ovo dobar dan za to.

Samo se držite balansa i prave mere u komunikaciji bez preterivanja, ali dovoljno autentično. Ovog dana imaćemo i povoljan aspekt između Marsa i Urana što može doneti potpuno nepredvidive situacije i poteze, i vaših ali i od druge strane. Ukoliko vam je falilo hrabrosti za bilo šta, onda će vam ovaj planetarni uticaj pomoći da se usudite. Budite spremni i otvoreni za novine u životu.

U subotu ćemo imati uticaj kvadrata između Meseca i Urana, što samo produžava dejstvo aspekata prethodnog dana. Dolazi do velikih prekretnica i preokreta u vašim životima. Aktivirajte sami promene koje želite da doživite u životu. Bićete u situacijama u kojima je potrebno da spojite velike suprotnosti unutar jednog odnosa ili kroz okolnosti. Vodite se toplim emocijama i smanjite uticaj ega.

Nedelju završavamo Mesecom u znaku Device što aktivira polje posla, svakodnevice i zdravlja. Više ćete obraćati pažnju na detalje pa je kritika više nego izvesna. Imaćete bezbroj misli koje nećete moći kontrolisati, sklonost ka detaljisanju i analizi. Izazovni aspekti prema Saturnu donose brige oko zdravlja i zabrinutost za radno mesto.

Imaćete puno toga da završite, posebno poslove administrativne prirode. Aspekt prema Veneri donosi potisnuto nezadovoljstvo koje sad izlazi na površinu. Čak i sitnice mogu biti povod za svađu i udaljavanje. Pokušajte da ne pružate otpor prema okolnostima u kojima se budete nalazili kao ni osobama sa kojima ćete biti u kontaktu. Umetnost će biti u ne reagovanju. Barem prepoznajte odakle nezadovoljstvo dolazi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop