• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

Sezona Škorpiona je sila na koju treba računati: Evo kako će da utiče na svaki horoskopski znak

M. M.

Vreme čitanja: oko 6 min.

Dlanom o dlan stigli smo do pred kraj oktobra i sezonu Škorpije koja traje od 22. oktobra do 21. novembra

  • 0
Horoskop skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Pripremite se za snažne transformacije između 22. oktobra i 21. novembra, jer smo uplovili u sezonu Škorpije 2024. Astrološki mesec kojim vladaju Pluton i Mars, i koji predstavlja mističnu prirodu, skrivene smicalice i potpuno otključavanje božanskih darova, sve to ukupno čini period Škorpije velikom silom na koju treba da računa svaki znak Zodijaka.

No, neće ni svaki horoskopski znak da doživi sezonu Škorpije na isti način, stoga evo nekih osnovnih smernica i predviđanja kako će sezona Škorpije 2024. uticati na znakove Zodijaka i transformisati njihove živote.

Ovan

Vi ćete imati relativno lak period tokom sezone Škorpije, i to uglavnom zato što delite istog planetarnog gospodara - Mars. Naravno, Škorpija ima dodatnog vladara Plutona, ali i to će pozitivno uticati na vas tako što će vam pokazati sve načine na koje ljudi mogu da zavide vašim talentima i sposobnostima i kako mogu da pokušaju da vas sputavaju u takvim slučajevima. Ovo saznanje će vas osloboditi i dati vam priliku da nastavite da hodate svojom stazom severnog čvora bez problema.

Jedite više limuna, pijte vodu sa limunom ili zapalite sveće koje imaju miris limuna tokom sezone Škorpije. To će imati pozitivan uticaj na vašu psihu i raspoloženje u celini.

Bik

Došlo je vreme da se zapitate šta zaista želite - a šta ne. Sezona Škorpije vam više neće dozvoliti da se krijete od istine. Ako zazirete, biće nekih kosmičkih smicalica na koje treba paziti, posebno sa Plutona u Jarcu. Zapisivanje vaših misli i osećanja u dnevnik definitivno može da bude od pomoći u tom pogledu.

Takođe se ohrabrujete da oslobodite svoju kreativnost tokom sezone Škorpije na male načine. Bilo da štampate sopstvene nalepnice, pravite kutiju za ptice u dvorištu ili samo crtate po ivicama sveske, to će osloboditi vašu dušu i omogućiti vam da budete u kontaktu sa istinom i moći transformacije — a da čak i ne shvatate to.

Blizanci

Vas očekuje period razmišljanja tokom sezone Škorpije. Trenutno imate retrogradni Jupiter u Blizancima, te istaknite svog unutrašnjeg introverta i dozvolite da ovo vreme posvetite brizi o sebi i samoodržavanju. Neki od vas će možda želeti dublje da razmisle i o nekim svojim prijateljstvima, posebno ako osećaju da su ograničeni na način koji vas kontroliše.

Oni koji rade sa kristalima mogu da koriste prozirni kvarc za jasnoću i kristale plave boje za mentalni i emocionalni mir tokom ovog zodijačkog perioda.

horoskop, astrologija, astrološki krug Foto: Pixabay/p2722754

Rak

Vi ste jedan od najsrećnijih horoskopskih znakova tokom sezone Škorpije. Radujte se sjajnim vremenima, posebno u vašim odnosima, kući i porodici. Možda čak osećate želju da posetite drugu zemlju ili pronađete neko novo mesto za puštanje korena. Moraćete da definišete šta sezona Škorpije znači za vas pod njenom moćnom energijom.

Radite sa mednim kalcitom ili mednim opalom. Sve žuto i prozirno u porodici kristala će podići vaše samopouzdanje i optimizam tokom celog meseca, omogućavajući vam da uhvatite svoju sudbinu i iskoristite je na najbolji način.

Lav

Lava očekuje poslastica tokom sezone Škorpije zahvaljujući pozitivnom uticaju spoljašnjih planeta u astrologiji. To je samo jedan od onih srećnih "prozora" koji se ponekat tek tako otvaraju iz vedra neba. Pod ovim uticajem, neka vaša prijateljska i pozitivna strana donosi odluke, posebno u vezi sa vašim društvenim životom.

Vođenje dnevnika ili beleženje misli je nešto što može da vam pomogne da ostanete prisebni i izvučete kreativnu inspiraciju iznutra.

Devica

Lepo ćete se provesti tokom ove sezone, jer su Škorpija i Devica oduvek bili prijatelji u horoskopskom točku. Oni koji se bore sa samopoštovanjem naći će podršku i ohrabrenje iz malo verovatnih (i neverovatnih) izvora ovog meseca. Skoro kao da vas kosmičke sile teraju da podignete lestvicu i odlučne su da vam niko ne stane na put.

Sada je takođe dobro vreme da radite sa svojim kamenom moći ili kristalom rođenja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop