• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Po ovim karakteristikama je svaki znak poseban: Bik obožava da se mazi na tom mestu, Lav voli ovaj deo tela

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svaki horoskopski znak ima nešto po čemu se izdvaja od ostalih

  • 0
Rupica na bradi, plave oči, šešir, lepota, ajlajner, horoskop Foto: Shutterstock

Izgled je svima nama jako bitan i trudimo se da on bude što bolji i privlačniji. Svi mi imamo barem po jednu tu privlačnu osobinu koja nas čini poželjnim, a sve te zasluge idu pomalo i na račun horoskopskog znaka.

Svaki znak Zodijaka ima svog vladara koji mu poamže da odredi telesne karakteristike i koji ne otkriva samo vaš izgled već i vašu ličnost.

Da li znate koja je najbolja karakteristika vašeg znaka?

Ovan

Vama su najlepše obrve koje sve govore, piše "Astro talk" i to je vaš najšarmantniji aspekt. Guste obrve očaravaju osobu sa kojom pričate, bez obzira da li ste ženskog ili muškog pola.

Bik

U vašem slučaju to su usne. Bog vas je darovao lepim usnama koje bi mnogi rado voleli da imaju. Upravo je to mesto gde bi Bikovi voleli da ih dodiruju.

Blizanci

Prelep ten je ono na šta vama zavide. Imate savršen spoj svetle i tamne nijanse i to je ono što je najzapaženije kod vas. Maksimalno se staraju o njemu pa je to i rezultat.

Rak

Vrlo lep i zategnut stomak je baš ono o čemu mnogi maštaju kada pogledaju vas. To je vaša najatraktivnija karakteristika na telu. Šta mislite, zašto onda baš često osećate leptiriće po stomaku?

Lav

To je definitnivno kod vas kosa. Iz daleka vas mnogi mogu poznati po prelepoj kosi kojoj dajete na velikoj važnosti. To je i način da privučete svakoga ko vam zapadne za oko.

Devica

Blistava koža, baš slično kao Blizanci. To je zbog toga što imaju istog vladara - Merkura, pa i ne treba da čudi što im je koža jako bitna. Prosto sijate i iznutra, ali kroz naporan rad.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop