• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Stiže nam mlad mesec u Škorpiji: Evo šta donosi i koliko je važan anđeoski broj na koji se javlja

Vreme čitanja: oko 3 min.

Saturn, gospodar karme, skladno se usklađuje s ovim mladim Mesecom dok završava poslednje dane svog retrogradnog putovanja

  • 0
Mlad Mesec, mesec, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

Mlad mesec u Škorpiji stiže na povoljan datum: 1. 11. - prvog dana jedanaestog meseca u godini. Broj 111 dugo se smatra anđeoskim brojem visoke vibracije koji nam pomaže da manifestujemo i uspostavimo ravnotežu uma, tela i duše. Broj 111 je usko povezan s anđeoskim carstvima i podseća nas da nismo sami u ovom ogromnom i čarobnom svemiru.

Prošle pomrčine, pa čak i nadolazeće kozmičko vreme u novembru može nas povremeno staviti na kušnju. Na našem nebu se sprema nestabilnost s napetim poravnanjima koja dolaze s Marsa i Plutona. Uran, planet buđenja i promjene, takođe se uključuje u mešavinu kasnije tokom meseca, povećavajući nestabilnost i nesigurnost koju možda osećamo.

Život se možda okrenuo naglavačke ili možda žongliramo s mnogim projektima. Možda je došlo do značajne promene ili se možemo naći u emocionalnim i mentalnim problemima.

Ova tačka u našoj godini takođe može biti teška, dok prolazimo kroz praznike, porodične obveze i još mnogo toga. Što god se kretalo kroz vaš svet, ovaj mladi mjesec je tu da vam pruži dozu snage i podrške. Podseća nas da sačuvamo veru i zapamtimo da su anđeli na našoj strani.

Mladi meseci u znaku Škorpije uvek  podrazumeva introspektivna vremena u kojima možemo ući u sebe i razmisliti o svom unutrašnjem svetu, a svakako smo sada ohrabreni da to činimo.

Naš vanjski svijet može se činiti teškim, zbunjujućim ili izvan naše kontrole, ali naše unutrašnje okruženje je mesto na koje možemo usmeriti svoju pažnju. Kako se zapravo osjećamo? Koje emocije dolaze pred nas? Što zakopavamo ili ignorišemo kada je u pitanju naša dobrobit?

Odvojiti trenutak da proverite sami sa sobom pod ovim mladim mesecom u znaku Škorpije može biti iznimno moćno. Sjednite s onim što pronađete, ne brinite o popravljanju ili mijenjanju. Samo poštujte to, priznajte to i dopustite stvarima da budu.

Ponekad sve što naši osjećaji žele je da ih se čuje.

Mlad Mesec Foto: Pixabay

Mlad mesec u Škorpiji i Saturn, gospodar karme

Saturn, gospodar karme, skladno se usklađuje s ovim mladim Mesecom dok završava poslednje dane svog retrogradnog putovanja. Ova harmonična usklađenost ukazuje na to da će naš naporan rad uskoro biti nagrađen. Moraćemo pričekati dok Saturn krene direktno 15. 11., ali čini se da će nam mesec i Saturn zajedno pomoći da finaliziramo i doradimo sve lekcije na kojima smo radili od juna ove godine.

Ako se setite juna 2024., koje su vam teme prevladavale? Osećate li da ste bili izazovni u određenom području?

Saturn je krenuo retrogradno u junu i od tada nam daje neke teške lekcije, ali sada, dok se priprema za direktan hod, naš domaći zadatrak se bliži kraju i uskoro ćemo moći žeti plodove svih naših napora.

Rečeno je da, kada Saturn kreće direktno, uvek ostavlja dar, a možda ovaj mladi mjesec utire put da ovaj dar dođe vama!

Ovaj mladi mjesec dolazi da nas podseti da smo božanski podržani i da se o nama brinemo, da će naš naporan rad uskoro biti nagrađen i da sva snaga i kreativne moći koje su nam potrebne žive u nama.

Provođenje vremena u razmišljanju, dopuštanje sebi da budemo sami i ponovno povezivanje sa svojim umom, telom i dušom omogućiće nam da cenimo i iskusimo ove darove mladog meseca u znaku Škorpije.

(Ona.rs /Atma.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop