4 znaka zodijaka koji će postati nezaustavljivi do kraja novembra: Uprkos nestabilnom mesecu, oni će uspeti

 
M. M.
M. M.
 
  • 0

Sa astrološke tačke gledišta, novembar će zahvaljujući Marsu koji se suprotstavlja Plutonu tokom većeg dela meseca biti pun trenja, nestabilnosti, svađa i stresa.  Ipak, uprkos ovim izazovima, četiri horoskopska znaka će naći snagu da prevaziđu sve poteškoće i isplivaju kao pobednici.

Najvažniji tranzit predstojećeg meseca je ulazak Plutona u Vodoliju 19. novembra, koji će konačno napustiti znak Jarca, i to narednih 256 godina. Između ostalog, kako navode astrolozi, Pluton u Jarcu nam je doneo bankarsku krizu 2008-09, pandemiju COVID-19 i stanje u svetu koje sada vidimo.

Nesumnjivo smo svi bili testirani u poslednje vreme, neki više od drugih — ali četiri horoskopska znaka će biti nezaustavljiva do kraja novembra 2024. uprkos svim izazovima.

1. Ovan

horoskop, zodijak, astrologija, ovan Foto: Pixabay

Bila je ovo teška godina za Ovnove. Pluton u Jarcu već duže vreme prolazi kroz vašu 10. kuću, što znači da ste uložili veliki deo energije u izgradnju karijere, reputacije, roditeljstva ili drugih prioritetnih pitanja zbog Plutona. Ali vi ste prošli ove izazove i kao rezultat ste jači.

Tranzit Marsa kroz Raka takođe je doprineo tom stresu u pogledu vašeg doma i porodice, posebno zato što Rak nije najkompatibilniji znak sa Ovnom. I drugi aspekti su u prethodnom periodu uticali na to da se Ovan oseća kao da je kroz mašinu za mlevenje mesa, kada je u pitanju kuća, porodica i sve što je povezano sa vašim temeljem. Ali ste se oporavili.

Tranziti Plutona nikada nisu laki i u mnogim aspektima mogu predstavljati razorne i teške okolnosti. Iako su Ovnovi možda patili kroz ovaj dugi tranzit, oni su takođe postali otporniji i odlučniji. Pluton zauvek napušta Ovna 19. novembra, Mars napušta Raka 3. novembra, a pomračenja su završena.

Sa svime što ste doživeli ovih proteklih godina - sada ste spremni  da počnete iznova, ostavite prošlost iza sebe i neće vas ništa i niko zaustaviti. 

2. Vaga

foto Pixabay foto Pixabay

Pluton je prolazio kroz vašu četvrtu kuću, koja vlada vašim domom i osnovama. Sa svakim tranzitom Plutona dolazi promena i veliki stres, posebno kada je u kvadratu sa vašim Suncem ili nekom drugom planetom. Svaka Vaga je ovo iskusila, a oni rođeni na kraju znaka još nekoliko nedelja doživljavaju teške posledice ove planete.

Možda ste se suočili sa poteškoćama u vezi sa roditeljima, promenama u odnosima koje utiču na dom, ili čak pogoršanjem imovinskih pitanja. Iza vas su veliki izazovi koji su se poklapali sa ogromnim životnim promenama i odvajanjem od drugih, čak i razvodom u nekim slučajevima. Ako je to slučaj, ili ste ostavili vezu iza sebe ili sada znate da je vaša veza dovoljno jaka za duge staze.

Mars u Raku pokreće vašu karijeru i stvara prepreke napredovanju, a pomračenje u Vagi praćeno snažnim punim mesecom u Ovnu stvorilo je neke nedavne izazove u vezi. Do kraja novembra, međutim, sve je to prošlost.

Sve što izdržite samo će vas ojačati, kako kažu. Bili ste testirani i prolazite kroz ova vremena sa velikom odlučnošću. Nakon Plutonovog tranzita kroz vaše četvrto polje, dokazali ste da možete da se nosite sa skoro svim i da ćete biti nezaustavljivi u budućnosti.

3. Rak

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Pluton je prolazio kroz Jarca, vašu sedmu kuću partnera, nasuprot vašem Suncu. Ovo je stvorilo veliku promenu i svaki Rak je doživeo da se Pluton u nekom trenutku suprotstavi svom Suncu. Za osetljivog Raka ovo je bio veoma intenzivan, ako ne i emocionalni tranzit, ali vas je ojačao i lakše vam je da sada stojite na svojim nogama.

Prethodni period je možda prekinuo neke veze. Pored stresa sa partnerom ili čak razvoda u nekim slučajevima, ovo je uticalo i na Rakovo zdravlje, roditelje ili poslovna partnerstva. Oni rođeni pod ovim znakom možda su iz nekog razloga čak i završili na sudu.

Mars u Raku je stvorio dodatno trenje  i spoticanje u vašem životu. Ni pomračenje Sunca u Vagi 2. oktobra nije pogodovalo vašem znaku, kao ni moćni Pun Mesec u Ovnu koji je u kvadratu vašeg Sunca.

Ali ovaj ciklus je skoro završen za vas, što je najvažnije.  Pluton ostavlja znak nasuprot vašem Suncu, sezona pomračenja je završena za ovu godinu, a Mars napušta vaš znak početkom novembra. Bili ste testirani i prošli ste kroz izazove. Ako sve ovo pregurali, možete da verujete da ćete preživeti bilo šta. A posle novembra bićete nezaustavljivi.

4. Jarac

horoskop, zodijak, astrologija, jarac Foto: Pixabay

Pluton u Jarcu prolazi kroz vašu prvu kuću koja vlada sobom ili vama lično. Ovaj aspekt je stvorio mnoge lične izazove koji su možda uticali na vaše zdravlje ili odnos sa roditeljima, a možda se čak i vaš izgled promenio.

Prošli ste kroz mnoge teške, ali transformativne situacije i sada vidite svoj svet na potpuno drugačiji način nego pre samo nekoliko godina. Dok je Pluton prolazio preko vašeg Sunca, možda je pogodio i druge planete u vašoj natalnoj karti, stvarajući vam mnoge izazove tokom protekle decenije.

I dok Mars prolazi kroz Raka, vašu sedmu kuću partnera, možda ćete se još suočavati sa teškim izazovima do početka novembra. I pomračenje Sunca u Vagi vam je palo teško i možda stvorilo neke probleme na poslu ili u karijeri, a snažan pun Mesec u Ovnu je takođe bio veliki izazov za Jaraca.

Sada je dobra vest da se sve ovo završava u novembru. Testirali su vas Pluton, Mars, burno pomračenje i pun Mesec — i prošli ste sve testove. Time ste postali jači i posle novembra pogodite šta ćete biti? Postaćete nezaustavljivi. Nakon svih ovih izazova, dokazali ste sebi da možete da postignete skoro sve.

(Ona.rs / Your Tango)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop