≫ 

Crvena paprika punjena sirom i začinima

Napunite i vi papriku na manje uobičajen način i uživajte u laganijem ukusu omiljenog jela...

  • 0

Sastojci:

- debele mesnate paprike

- feta sir

- paradajz

- čili

- ruzmarin

- origano

- rendani sir

- maslinovo ulje

- pavlaka za kuvanje

Priprema:

U izgnječenu fetu dodaj sitno seckani paradajz, čili, origano i ruzmarin. Preliti sa malom količinom pavlake za kuvanje i sve lagano zagrejati na šporetu. Napuniti očišćene paprike, posuti rendanim sirom i s par kapi maslinovog ulja.

U zagrejanoj rerni peći paprike na 200 stepeni 10-15 minuta, a pred kraj pečenja poklopiti s poklopcima od paprike da se i oni malo zapeku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA